Książka - Tutto bene. Opowieści o włoskiej kuchni Flavii

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Tutto bene. Opowieści o włoskiej kuchni Flavii

Tutto bene. Opowieści o włoskiej kuchni Flavii

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Flavia Borawska odkrywa tajniki kuchni, inspirując się zarówno dawnymi tradycjami polskimi, jak i bogactwem smaków z Florencji i Toskanii. Jej książka oferuje niepowtarzalną podróż kulinarną z Warszawy do Villi Calcinaia, znajdującej się w malowniczym Chianti Classico, a Małgosia Minta starannie opisuje to bogactwo smaków i aromatów. Pełne słońca smaki oliwy, dojrzałe pomidory, aromatyczne masło i makaron czy brzoskwinie marynowane w winie tworzą smakową opowieść o autorskiej kuchni Flavii.

Flavia gotuje z głębokim szacunkiem dla tradycji, wspomnień oraz rodzinnych historii, jednocześnie nie zamykając się na nowe doświadczenia. Podróżując, zdobywa nowe kulinarne inspiracje, które później aplikują w swojej kuchni. Nawet proste połączenia, jak cukinia z miętą czy pieczone pomidory, posłużą Flavii do stworzenia czegoś wyjątkowego, bazując na jej umiejętności wydobywania esencji smaku z każdego produktu. Kluczowa jest kreatywność, precyzja oraz szacunek do jedzenia, a najważniejsza pozostaje miłość do bliskich, dla których gotuje.

Flavia, uznana szefowa kuchni, absolwentka prestiżowej akademii kulinarnej Le Cordon Bleu oraz laureatka nagrody Kobieta Szef 2020 polskiej edycji przewodnika Gault et Millau, łączy w swojej kuchni wpływy włoskie z inspiracjami z całego świata. Małgosia Minta, reporterka i autorka książek, również specjalistka od kulinarnych trendów, prowadzi swojego popularnego bloga Minta Eats i nie wyobraża sobie życia bez masła, pomidorów i podróży.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Flavia Borawska odkrywa tajniki kuchni, inspirując się zarówno dawnymi tradycjami polskimi, jak i bogactwem smaków z Florencji i Toskanii. Jej książka oferuje niepowtarzalną podróż kulinarną z Warszawy do Villi Calcinaia, znajdującej się w malowniczym Chianti Classico, a Małgosia Minta starannie opisuje to bogactwo smaków i aromatów. Pełne słońca smaki oliwy, dojrzałe pomidory, aromatyczne masło i makaron czy brzoskwinie marynowane w winie tworzą smakową opowieść o autorskiej kuchni Flavii.

Flavia gotuje z głębokim szacunkiem dla tradycji, wspomnień oraz rodzinnych historii, jednocześnie nie zamykając się na nowe doświadczenia. Podróżując, zdobywa nowe kulinarne inspiracje, które później aplikują w swojej kuchni. Nawet proste połączenia, jak cukinia z miętą czy pieczone pomidory, posłużą Flavii do stworzenia czegoś wyjątkowego, bazując na jej umiejętności wydobywania esencji smaku z każdego produktu. Kluczowa jest kreatywność, precyzja oraz szacunek do jedzenia, a najważniejsza pozostaje miłość do bliskich, dla których gotuje.

Flavia, uznana szefowa kuchni, absolwentka prestiżowej akademii kulinarnej Le Cordon Bleu oraz laureatka nagrody Kobieta Szef 2020 polskiej edycji przewodnika Gault et Millau, łączy w swojej kuchni wpływy włoskie z inspiracjami z całego świata. Małgosia Minta, reporterka i autorka książek, również specjalistka od kulinarnych trendów, prowadzi swojego popularnego bloga Minta Eats i nie wyobraża sobie życia bez masła, pomidorów i podróży.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Twarda
Ilość stron: 224
Rok wydania: 2020
Rozmiar: 170 × 240 mm
ID: 9788381036764
Wydawnictwo:

Dane producenta:

Pascal , Zapora 25, 43-382 Bielsko-Biała, Polska ,[email protected] ,tel. 338282888

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info