Książka - Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Nowe, odświeżone wydanie kulinarnego klasyka, jakim jest "Sztuka fermentacji", ukazuje przed czytelnikami fascynujący świat fermentacji, daleko wykraczający poza tradycyjne kiszenie ogórków. Ta książka przenosi nas w podróż przez historię tej starożytnej techniki, prezentując liczne jej zalety oraz korzyści zdrowotne, które niesie za sobą.

Autor krok po kroku wprowadza nas w tajniki fermentacji, zaczynając od jej początków, aż po współczesne zastosowania. Omówione zostają również typowe wyzwania, które mogą pojawić się w trakcie procesu fermentacji, wraz z praktycznymi wskazówkami, jak sobie z nimi radzić.

"Sztuka fermentacji" jest nie tylko przewodnikiem dla pasjonatów, ale także kolekcją przepisów z różnych zakątków świata, obejmujących takie specjały jak kombucha, pasta miso, natto, miody pitne, wina oraz ryby. Autor udowadnia, że niemal każdy składnik może zostać sfermentowany, o ile znamy odpowiedni sposób jego przygotowania. Dzięki klarownym instrukcjom zawartym w tej książce, fermentacja staje się dostępna dla każdego, kto chce poszerzyć swoje kulinarne horyzonty i cieszyć się nowymi smakami. Autor z pasją zaprasza do odkrywania tej dziedziny kulinarnej sztuki, gdzie proces fermentacji przestaje być tajemnicą, a staje się naturalnym elementem codziennej kuchni.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Nowe, odświeżone wydanie kulinarnego klasyka, jakim jest "Sztuka fermentacji", ukazuje przed czytelnikami fascynujący świat fermentacji, daleko wykraczający poza tradycyjne kiszenie ogórków. Ta książka przenosi nas w podróż przez historię tej starożytnej techniki, prezentując liczne jej zalety oraz korzyści zdrowotne, które niesie za sobą.

Autor krok po kroku wprowadza nas w tajniki fermentacji, zaczynając od jej początków, aż po współczesne zastosowania. Omówione zostają również typowe wyzwania, które mogą pojawić się w trakcie procesu fermentacji, wraz z praktycznymi wskazówkami, jak sobie z nimi radzić.

"Sztuka fermentacji" jest nie tylko przewodnikiem dla pasjonatów, ale także kolekcją przepisów z różnych zakątków świata, obejmujących takie specjały jak kombucha, pasta miso, natto, miody pitne, wina oraz ryby. Autor udowadnia, że niemal każdy składnik może zostać sfermentowany, o ile znamy odpowiedni sposób jego przygotowania. Dzięki klarownym instrukcjom zawartym w tej książce, fermentacja staje się dostępna dla każdego, kto chce poszerzyć swoje kulinarne horyzonty i cieszyć się nowymi smakami. Autor z pasją zaprasza do odkrywania tej dziedziny kulinarnej sztuki, gdzie proces fermentacji przestaje być tajemnicą, a staje się naturalnym elementem codziennej kuchni.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Twarda
Ilość stron: 656
Rok wydania: 2021
Rozmiar: 165 × 235 mm
ID: 9788367014359
Wydawnictwo:

Dane producenta:

Wydawnictwo Kobiece , Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6, 15-111 Białystok, Polska ,[email protected] ,tel. 794200649

Inne książki: Sandor Ellix Katz

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info