Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Szkoła gotowania w.2014
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak osiągnąć perfekcyjną chrupkość na panierowanym sznyclu? Jak upiec soczystą pieczeń, która zachwyci gości przy stole? Czy przygotowanie gołąbków musi być kłopotliwe? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz w książce "Szkoła gotowania" autorstwa Dr. Oetkera. Ten kulinarny przewodnik jest idealny zarówno dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z gotowaniem, jak i dla tych, którzy chcą udoskonalić swoje umiejętności, by cieszyć się zdrowymi i smacznymi posiłkami we własnym domu.
Książka oferuje różnorodne przepisy krok po kroku, które wprowadzą Cię w tajniki gotowania tradycyjnych zup, smażenia doskonałych placków czy przygotowywania pysznych deserów. Każdy przepis został starannie przetestowany i zilustrowany ponad 400 fotografiami, co czyni naukę gotowania znacznie łatwiejszą i przyjemniejszą. Dzięki temu nawet najbardziej wymagające dania mogą stać się Twoim kuchennym sukcesem!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak osiągnąć perfekcyjną chrupkość na panierowanym sznyclu? Jak upiec soczystą pieczeń, która zachwyci gości przy stole? Czy przygotowanie gołąbków musi być kłopotliwe? Odpowiedzi na te i inne pytania znajdziesz w książce "Szkoła gotowania" autorstwa Dr. Oetkera. Ten kulinarny przewodnik jest idealny zarówno dla osób, które dopiero zaczynają przygodę z gotowaniem, jak i dla tych, którzy chcą udoskonalić swoje umiejętności, by cieszyć się zdrowymi i smacznymi posiłkami we własnym domu.
Książka oferuje różnorodne przepisy krok po kroku, które wprowadzą Cię w tajniki gotowania tradycyjnych zup, smażenia doskonałych placków czy przygotowywania pysznych deserów. Każdy przepis został starannie przetestowany i zilustrowany ponad 400 fotografiami, co czyni naukę gotowania znacznie łatwiejszą i przyjemniejszą. Dzięki temu nawet najbardziej wymagające dania mogą stać się Twoim kuchennym sukcesem!
