Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Szczęśliwe garnki. Kulinarna książka z przepisami na lato
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Beata Pawlikowska przedstawia swoją najnowszą serię książek kulinarnych, w której znajdziemy inspirujące przepisy na proste, szybkie i zdrowe potrawy. Zawierają one wyłącznie naturalne składniki, które w odpowiednich kombinacjach stają się prawdziwą ucztą dla podniebienia. W tej kolekcji książek autorka dzieli się swoimi 34 ulubionymi letnimi przepisami. Wśród nich znajdziemy takie propozycje jak zielona fasolka z dzikim ryżem czy zupa kalafiorowa z soczewicą, które zaskoczą bogactwem smaków i wykorzystaniem świeżych produktów. Inne przepisy to między innymi kanapka z ziołowym awokado, kasza jaglana z płatkami cukinii oraz orzeźwiająca lemoniada arbuzowa. Od różowej fasoli z pęczakiem po wykwintny ryż basmati – każde z tych dań to kwintesencja letnich smaków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Beata Pawlikowska przedstawia swoją najnowszą serię książek kulinarnych, w której znajdziemy inspirujące przepisy na proste, szybkie i zdrowe potrawy. Zawierają one wyłącznie naturalne składniki, które w odpowiednich kombinacjach stają się prawdziwą ucztą dla podniebienia. W tej kolekcji książek autorka dzieli się swoimi 34 ulubionymi letnimi przepisami. Wśród nich znajdziemy takie propozycje jak zielona fasolka z dzikim ryżem czy zupa kalafiorowa z soczewicą, które zaskoczą bogactwem smaków i wykorzystaniem świeżych produktów. Inne przepisy to między innymi kanapka z ziołowym awokado, kasza jaglana z płatkami cukinii oraz orzeźwiająca lemoniada arbuzowa. Od różowej fasoli z pęczakiem po wykwintny ryż basmati – każde z tych dań to kwintesencja letnich smaków.
