Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Suwała Baron i inni. Przepisy
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W książce, tworzonej przez uznanych szefów kuchni Pawła Suwałę z restauracji Butchery & Wine oraz Aleksandra Barona z restauracjo-baru Solec 44, zaproszeni są czytelnicy do odkrycia sztuki gotowania pełnej inwencji i odwagi. Znajdziemy tu przepisy, które przyciągają swoją oryginalnością — od klasycznych smaków, takich jak zupa solianka na kaca czy sałatka z ośmiornicy, po bardziej nietuzinkowe, jak kacze serca z harissą czy pieczone uszy wieprzowe.
Kulinarne inspiracje płyną również od zaufanych dostawców, których sekrety wzbogacają te niecodzienne potrawy. Grzegorz Kwapniewski, znany jako Szalony Rzeźnik, dzieli się poradami na temat idealnego rosołu oraz tatara, a Dariusz Wolszczak, znany wśród smakoszy jako Pan Sandacz, przedstawia niebanalne dania, w tym flaki z lina oraz swoją legendarną zupę rybną. Dopełnieniem uczty są autorskie drinki Juliana Karewicza, w tym rozgrzewający napar z ciemnego piwa oraz orzeźwiające rabarbarowe mojito.
Książka oferuje ponad sto przepisów, które stanowią kwintesencję prawdziwej, męskiej kuchni, a każdy z nich wzbogacony jest nie tylko o smak, ale także o ciekawe historie, które sprawiają, że czytelnik czuje się, jakby siedział przy stole z autorami.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
85.73 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
dobry
widoczne ślady używania
W książce, tworzonej przez uznanych szefów kuchni Pawła Suwałę z restauracji Butchery & Wine oraz Aleksandra Barona z restauracjo-baru Solec 44, zaproszeni są czytelnicy do odkrycia sztuki gotowania pełnej inwencji i odwagi. Znajdziemy tu przepisy, które przyciągają swoją oryginalnością — od klasycznych smaków, takich jak zupa solianka na kaca czy sałatka z ośmiornicy, po bardziej nietuzinkowe, jak kacze serca z harissą czy pieczone uszy wieprzowe.
Kulinarne inspiracje płyną również od zaufanych dostawców, których sekrety wzbogacają te niecodzienne potrawy. Grzegorz Kwapniewski, znany jako Szalony Rzeźnik, dzieli się poradami na temat idealnego rosołu oraz tatara, a Dariusz Wolszczak, znany wśród smakoszy jako Pan Sandacz, przedstawia niebanalne dania, w tym flaki z lina oraz swoją legendarną zupę rybną. Dopełnieniem uczty są autorskie drinki Juliana Karewicza, w tym rozgrzewający napar z ciemnego piwa oraz orzeźwiające rabarbarowe mojito.
Książka oferuje ponad sto przepisów, które stanowią kwintesencję prawdziwej, męskiej kuchni, a każdy z nich wzbogacony jest nie tylko o smak, ale także o ciekawe historie, które sprawiają, że czytelnik czuje się, jakby siedział przy stole z autorami.