InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Formą drugiego śniadania połączonego z lunchem jest brunch. Na brunch przyrządza się potrawy lekkie, chociaż urozmaicone i sycące. Na stole nie powinno zabraknąć soków warzywnych, świeżych owoców, surówek, jajek i masła. Dobrze widziane są różne rodzaje chleba, wędlin, serów i dżemów. Amatorom ryb można zaproponować śledzie bismarki na plastrach jabłek z dekoracją ze śmietany, a osobom preferującym mięso – różowy rostbef czy cienkie plastry pieczeni cielęcej w delikatnym sosie z tuńczyka. W tej książce prezentujemy Państwu wiele przepisów kulinarnych, które znacznie ułatwią przygotowanie brunchu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Formą drugiego śniadania połączonego z lunchem jest brunch. Na brunch przyrządza się potrawy lekkie, chociaż urozmaicone i sycące. Na stole nie powinno zabraknąć soków warzywnych, świeżych owoców, surówek, jajek i masła. Dobrze widziane są różne rodzaje chleba, wędlin, serów i dżemów. Amatorom ryb można zaproponować śledzie bismarki na plastrach jabłek z dekoracją ze śmietany, a osobom preferującym mięso – różowy rostbef czy cienkie plastry pieczeni cielęcej w delikatnym sosie z tuńczyka. W tej książce prezentujemy Państwu wiele przepisów kulinarnych, które znacznie ułatwią przygotowanie brunchu.