Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Smakuj życie
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Smakujmy życie i cieszmy się nim!
MARIOLA BOJARSKA-FERENC, znana dziennikarka telewizyjna i autorka książek
o zdrowym stylu życia, wspólnie ze swoim synem ALEKSEM, absolwentem Wydziału
Ekonomii i Zarządzania Universit Cattolica del Sacro Cuore w Mediolanie odkrywają
dla nas swoje ulubione włoskie smaki. Oboje zachęcają do wspólnego, rodzinnego
gotowania, udowadniając, że może się ono przerodzić w kulinarną pasję, która
bardzo zbliża do siebie ludzi. Mariola pokazuje na przykładzie Aleksa, jak rozbudzić
w dzieciach ciekawość smaków i jak rozkochać je w dobrym jedzeniu i gotowaniu
z pasji. Aleks dzieli się z nami przepisami podpatrzonymi u swoich włoskich (i
nie tylko włoskich) przyjaciół. Podpowiada, gdzie i co warto zjeść, goszcząc
w Mediolanie, żeby poczuć się prawdziwym Włochem.
W KSIĄŻCE ZNAJDZIECIE SIEDEMDZIESIĄT PIĘĆ PRZEPISÓW NA
PRZYSTAWKI, DANIA Z MAKARONÓW, MIĘS I RYB, A WSZYSTKIE
POTRAWY SĄ PRZYRZĄDZONE ZGODNIE Z REGUŁAMI KUCHNI WŁOSKIEJ.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Smakujmy życie i cieszmy się nim!
MARIOLA BOJARSKA-FERENC, znana dziennikarka telewizyjna i autorka książek
o zdrowym stylu życia, wspólnie ze swoim synem ALEKSEM, absolwentem Wydziału
Ekonomii i Zarządzania Universit Cattolica del Sacro Cuore w Mediolanie odkrywają
dla nas swoje ulubione włoskie smaki. Oboje zachęcają do wspólnego, rodzinnego
gotowania, udowadniając, że może się ono przerodzić w kulinarną pasję, która
bardzo zbliża do siebie ludzi. Mariola pokazuje na przykładzie Aleksa, jak rozbudzić
w dzieciach ciekawość smaków i jak rozkochać je w dobrym jedzeniu i gotowaniu
z pasji. Aleks dzieli się z nami przepisami podpatrzonymi u swoich włoskich (i
nie tylko włoskich) przyjaciół. Podpowiada, gdzie i co warto zjeść, goszcząc
w Mediolanie, żeby poczuć się prawdziwym Włochem.
W KSIĄŻCE ZNAJDZIECIE SIEDEMDZIESIĄT PIĘĆ PRZEPISÓW NA
PRZYSTAWKI, DANIA Z MAKARONÓW, MIĘS I RYB, A WSZYSTKIE
POTRAWY SĄ PRZYRZĄDZONE ZGODNIE Z REGUŁAMI KUCHNI WŁOSKIEJ.