Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sezonowe warzywo urzeka nową kolekcją przepisów, w których warzywa odgrywają główne role, ukazując ich nieoczekiwane, smakowite oblicza. Przygotuj cytrynowe szparagi z pieca, zachwyć gości najlepszą pomidorówką lub zaskocz ich marynowaną cebulą. Wypróbuj placki z pietruszki i delektuj się brukselką z delikatnym kozim serem. Każda propozycja zadziwia prostotą, oryginalnym podejściem i niespotykaną głębią smaku.
Książka oferuje 100 przepisów na dania bezmięsne, z uwzględnieniem wersji wegańskich i bezglutenowych, które z pewnością zmienią Twoje podejście do kuchni roślinnej. Koniec z nietolerancją dla warzyw! Dzięki przepisom Dominiki Wójciak, takim jak grillowane dymki czy spaghetti z ogórkiem, nawet najwięksi sceptycy skuszą się na wizytę w warzywniaku.
Basia Starecka, znana z bloga Nakarmiona Starecka i pełniąca funkcję zastępcy redaktor naczelnej KUKBUK-a, podkreśla, że gotowanie z warzywami nie musi być ani trudne, ani czasochłonne. Dominika udowadnia, że świeże jarzyny potrafią być pełne uroku i ekscytujących smaków. Na przykład grillowana fasolka szparagowa doskonale komponuje się z kopytkami, marchewka nabiera nowego wymiaru w towarzystwie egzotycznych wodorostów, a chłodnik z małosolnych ogórków z awokado to kulinarny hit, który koniecznie trzeba spróbować.
Małgosia Minta, dziennikarka i autorka kulinarnych książek oraz bloga Minta Eats, zachęca do odkrywania tych smakowitych propozycji, gwarantując, że będą one prawdziwą ucztą dla podniebienia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sezonowe warzywo urzeka nową kolekcją przepisów, w których warzywa odgrywają główne role, ukazując ich nieoczekiwane, smakowite oblicza. Przygotuj cytrynowe szparagi z pieca, zachwyć gości najlepszą pomidorówką lub zaskocz ich marynowaną cebulą. Wypróbuj placki z pietruszki i delektuj się brukselką z delikatnym kozim serem. Każda propozycja zadziwia prostotą, oryginalnym podejściem i niespotykaną głębią smaku.
Książka oferuje 100 przepisów na dania bezmięsne, z uwzględnieniem wersji wegańskich i bezglutenowych, które z pewnością zmienią Twoje podejście do kuchni roślinnej. Koniec z nietolerancją dla warzyw! Dzięki przepisom Dominiki Wójciak, takim jak grillowane dymki czy spaghetti z ogórkiem, nawet najwięksi sceptycy skuszą się na wizytę w warzywniaku.
Basia Starecka, znana z bloga Nakarmiona Starecka i pełniąca funkcję zastępcy redaktor naczelnej KUKBUK-a, podkreśla, że gotowanie z warzywami nie musi być ani trudne, ani czasochłonne. Dominika udowadnia, że świeże jarzyny potrafią być pełne uroku i ekscytujących smaków. Na przykład grillowana fasolka szparagowa doskonale komponuje się z kopytkami, marchewka nabiera nowego wymiaru w towarzystwie egzotycznych wodorostów, a chłodnik z małosolnych ogórków z awokado to kulinarny hit, który koniecznie trzeba spróbować.
Małgosia Minta, dziennikarka i autorka kulinarnych książek oraz bloga Minta Eats, zachęca do odkrywania tych smakowitych propozycji, gwarantując, że będą one prawdziwą ucztą dla podniebienia.
