Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Podróż w trzech smakach. Przepyszne opowieści z Buenos Aires, Nowego Jorku i Berlina
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Porywający pamiętnik Layne Mosler zabiera nas w podróż przez trzy wyjątkowe metropolie - Buenos Aires, Nowy Jork i Berlin. Na początku swoich poszukiwań Layne marzyła o otwarciu własnej restauracji, lecz szybko zdała sobie sprawę, że to nie jej droga. Zamiast tego, podjęła decyzję, by koncentrować się na pisaniu o kulinariach. W argentyńskiej stolicy, miejscu słynącym z soczystej wołowiny, tętniącego życiem tanga i wyśmienitych win, Layne zaczyna swoją przygodę od pytania taksówkarza o jego ulubione miejsce na obiad. Tak trafia na stek, który na zawsze zapada jej w pamięć. Zachęcona tym doświadczeniem, postanawia kontynuować nietypową metodę odkrywania tajemnic miasta poprzez rozmowy z kolejnymi kierowcami taksówek. W wyniku tych fascynujących wypraw, decyduje się odwiedzić swój rodzinny Nowy Jork, a następnie przenieść swoją pasję do Berlina.
Przez lata jej doświadczenia przekształcają się w bloga "Taxi Gourmet", dzięki któremu dzieli się tym, co odkryła. Layne odważnie zanurza się w świat nowych smaków i bez skrępowania dzieli się swoimi wrażeniami. W jej relacjach pojawiają się wyśmienite dania takie jak pstrągowy pasztet, grillowana jagnięcina w Nowym Jorku i niemieckie tote ome, które popija orzeźwiającym, gorzkim piwem. Layne uchwyca nie tylko smak potraw, ale także piękno przypadkowych odkryć i bezcelowych podróży, udowadniając, że prawdziwa przygoda często zaczyna się od prostego pytania zadane kierowcy taksówki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Porywający pamiętnik Layne Mosler zabiera nas w podróż przez trzy wyjątkowe metropolie - Buenos Aires, Nowy Jork i Berlin. Na początku swoich poszukiwań Layne marzyła o otwarciu własnej restauracji, lecz szybko zdała sobie sprawę, że to nie jej droga. Zamiast tego, podjęła decyzję, by koncentrować się na pisaniu o kulinariach. W argentyńskiej stolicy, miejscu słynącym z soczystej wołowiny, tętniącego życiem tanga i wyśmienitych win, Layne zaczyna swoją przygodę od pytania taksówkarza o jego ulubione miejsce na obiad. Tak trafia na stek, który na zawsze zapada jej w pamięć. Zachęcona tym doświadczeniem, postanawia kontynuować nietypową metodę odkrywania tajemnic miasta poprzez rozmowy z kolejnymi kierowcami taksówek. W wyniku tych fascynujących wypraw, decyduje się odwiedzić swój rodzinny Nowy Jork, a następnie przenieść swoją pasję do Berlina.
Przez lata jej doświadczenia przekształcają się w bloga "Taxi Gourmet", dzięki któremu dzieli się tym, co odkryła. Layne odważnie zanurza się w świat nowych smaków i bez skrępowania dzieli się swoimi wrażeniami. W jej relacjach pojawiają się wyśmienite dania takie jak pstrągowy pasztet, grillowana jagnięcina w Nowym Jorku i niemieckie tote ome, które popija orzeźwiającym, gorzkim piwem. Layne uchwyca nie tylko smak potraw, ale także piękno przypadkowych odkryć i bezcelowych podróży, udowadniając, że prawdziwa przygoda często zaczyna się od prostego pytania zadane kierowcy taksówki.
