Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Podano do stołu. Dlaczego wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy rzeczywiście śniadanie ma najistotniejszą rolę w diecie? Jaka jest faktyczna wartość liczenia kalorii? Czy kawa naprawdę może nam szkodzić? Profesor Tim Spector, opierając się na swoich nowatorskich badaniach, podważa wiele utartych przekonań dotyczących odżywiania. W swojej książce "Podano do stołu" przygląda się brakowi solidnych dowodów wspierających popularne diety, oficjalne zalecenia oraz "cudowne" terapie, zachęcając czytelników do przemyślenia swojego podejścia do jedzenia w kontekście nie tylko zdrowia osobistego, ale i przyszłości naszej planety.
Książka stała się numerem jeden na liście bestsellerów "Sunday Timesa" i bestsellerem na Amazonie. Zdobyła uznanie wielu ekspertów. Michael Mosley, znany z książki "Jelita wiedzą lepiej", opisuje ją jako fascynującą lekturę, która podważa popularne mity o jedzeniu. Felicity Cloake, znana kulinarna dziennikarka, zauważa, że publikacja powinna być dostępna na receptę. Yotam Ottolenghi, ceniony pisarz i restaurator, postrzega Sensora jako pioniera w dziele odżywczej rewolucji.
Według Bee Wilson z "Guardiana", książka stanowi jedno z najczytelniejszych i najbardziej przystępnych opracowań na temat żywienia, będąc orzeźwiająco bezstronnym i pozbawionym wpływów modnych diet. Tony Turnbull z "The Times" podkreśla, że "Podano do stołu" dementuje dekady błędnych informacji, oferując przy tym wciągającą i inspirującą lekturę. Niall Toner z "Sunday Times" nazywa ją fenomenem literatury żywieniowej, a dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk, widzi w niej punkt wyjścia do ważnych dyskusji o odżywianiu w Polsce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy rzeczywiście śniadanie ma najistotniejszą rolę w diecie? Jaka jest faktyczna wartość liczenia kalorii? Czy kawa naprawdę może nam szkodzić? Profesor Tim Spector, opierając się na swoich nowatorskich badaniach, podważa wiele utartych przekonań dotyczących odżywiania. W swojej książce "Podano do stołu" przygląda się brakowi solidnych dowodów wspierających popularne diety, oficjalne zalecenia oraz "cudowne" terapie, zachęcając czytelników do przemyślenia swojego podejścia do jedzenia w kontekście nie tylko zdrowia osobistego, ale i przyszłości naszej planety.
Książka stała się numerem jeden na liście bestsellerów "Sunday Timesa" i bestsellerem na Amazonie. Zdobyła uznanie wielu ekspertów. Michael Mosley, znany z książki "Jelita wiedzą lepiej", opisuje ją jako fascynującą lekturę, która podważa popularne mity o jedzeniu. Felicity Cloake, znana kulinarna dziennikarka, zauważa, że publikacja powinna być dostępna na receptę. Yotam Ottolenghi, ceniony pisarz i restaurator, postrzega Sensora jako pioniera w dziele odżywczej rewolucji.
Według Bee Wilson z "Guardiana", książka stanowi jedno z najczytelniejszych i najbardziej przystępnych opracowań na temat żywienia, będąc orzeźwiająco bezstronnym i pozbawionym wpływów modnych diet. Tony Turnbull z "The Times" podkreśla, że "Podano do stołu" dementuje dekady błędnych informacji, oferując przy tym wciągającą i inspirującą lekturę. Niall Toner z "Sunday Times" nazywa ją fenomenem literatury żywieniowej, a dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk, widzi w niej punkt wyjścia do ważnych dyskusji o odżywianiu w Polsce.
