Książka - Podano do stołu. Dlaczego wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podano do stołu. Dlaczego wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą

Podano do stołu. Dlaczego wszystko, co nam dotąd mówiono o jedzeniu, nie jest prawdą

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Czy rzeczywiście śniadanie ma najistotniejszą rolę w diecie? Jaka jest faktyczna wartość liczenia kalorii? Czy kawa naprawdę może nam szkodzić? Profesor Tim Spector, opierając się na swoich nowatorskich badaniach, podważa wiele utartych przekonań dotyczących odżywiania. W swojej książce "Podano do stołu" przygląda się brakowi solidnych dowodów wspierających popularne diety, oficjalne zalecenia oraz "cudowne" terapie, zachęcając czytelników do przemyślenia swojego podejścia do jedzenia w kontekście nie tylko zdrowia osobistego, ale i przyszłości naszej planety.

Książka stała się numerem jeden na liście bestsellerów "Sunday Timesa" i bestsellerem na Amazonie. Zdobyła uznanie wielu ekspertów. Michael Mosley, znany z książki "Jelita wiedzą lepiej", opisuje ją jako fascynującą lekturę, która podważa popularne mity o jedzeniu. Felicity Cloake, znana kulinarna dziennikarka, zauważa, że publikacja powinna być dostępna na receptę. Yotam Ottolenghi, ceniony pisarz i restaurator, postrzega Sensora jako pioniera w dziele odżywczej rewolucji.

Według Bee Wilson z "Guardiana", książka stanowi jedno z najczytelniejszych i najbardziej przystępnych opracowań na temat żywienia, będąc orzeźwiająco bezstronnym i pozbawionym wpływów modnych diet. Tony Turnbull z "The Times" podkreśla, że "Podano do stołu" dementuje dekady błędnych informacji, oferując przy tym wciągającą i inspirującą lekturę. Niall Toner z "Sunday Times" nazywa ją fenomenem literatury żywieniowej, a dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk, widzi w niej punkt wyjścia do ważnych dyskusji o odżywianiu w Polsce.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Czy rzeczywiście śniadanie ma najistotniejszą rolę w diecie? Jaka jest faktyczna wartość liczenia kalorii? Czy kawa naprawdę może nam szkodzić? Profesor Tim Spector, opierając się na swoich nowatorskich badaniach, podważa wiele utartych przekonań dotyczących odżywiania. W swojej książce "Podano do stołu" przygląda się brakowi solidnych dowodów wspierających popularne diety, oficjalne zalecenia oraz "cudowne" terapie, zachęcając czytelników do przemyślenia swojego podejścia do jedzenia w kontekście nie tylko zdrowia osobistego, ale i przyszłości naszej planety.

Książka stała się numerem jeden na liście bestsellerów "Sunday Timesa" i bestsellerem na Amazonie. Zdobyła uznanie wielu ekspertów. Michael Mosley, znany z książki "Jelita wiedzą lepiej", opisuje ją jako fascynującą lekturę, która podważa popularne mity o jedzeniu. Felicity Cloake, znana kulinarna dziennikarka, zauważa, że publikacja powinna być dostępna na receptę. Yotam Ottolenghi, ceniony pisarz i restaurator, postrzega Sensora jako pioniera w dziele odżywczej rewolucji.

Według Bee Wilson z "Guardiana", książka stanowi jedno z najczytelniejszych i najbardziej przystępnych opracowań na temat żywienia, będąc orzeźwiająco bezstronnym i pozbawionym wpływów modnych diet. Tony Turnbull z "The Times" podkreśla, że "Podano do stołu" dementuje dekady błędnych informacji, oferując przy tym wciągającą i inspirującą lekturę. Niall Toner z "Sunday Times" nazywa ją fenomenem literatury żywieniowej, a dr inż. Agnieszka Leciejewska, specjalista dietetyk, widzi w niej punkt wyjścia do ważnych dyskusji o odżywianiu w Polsce.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 336
Rok wydania: 2023
Rozmiar: 1 × 2 mm
ID: 9788367510745

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info