Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pieczenie Rolady Kotlety i Inne Mięsne Fantazje
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Grzegorz Labuda, w swojej książce "Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje", wydanej przez Olimp Media, oferuje bogaty zestaw przepisów, które zaspokoją każde podniebienie miłośników mięsa. W twardej oprawie, publikacja o wielkości 17,0x24,5 cm i licząca 128 stron, prezentuje zarówno dania z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak i jagnięciny. Książka ta jest doskonałym rozwiązaniem zarówno na codzienny posiłek, jak i na wyjątkowe okazje. Znajdziesz w niej proste i szybkie przepisy, które nie wymagają wielu składników, takie jak bitki wieprzowe z owocami leśnymi. Nie zabraknie też propozycji wykwintnych, idealnych na bankiety czy rodzinne spotkania, jak medaliony cielęce ze szparagami i szałwią. Wszystkie przepisy cechuje różnorodność i smakowitość, które z pewnością zachwycą zarówno początkujących, jak i doświadczonych kucharzy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Grzegorz Labuda, w swojej książce "Pieczenie rolady kotlety i inne mięsne fantazje", wydanej przez Olimp Media, oferuje bogaty zestaw przepisów, które zaspokoją każde podniebienie miłośników mięsa. W twardej oprawie, publikacja o wielkości 17,0x24,5 cm i licząca 128 stron, prezentuje zarówno dania z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak i jagnięciny. Książka ta jest doskonałym rozwiązaniem zarówno na codzienny posiłek, jak i na wyjątkowe okazje. Znajdziesz w niej proste i szybkie przepisy, które nie wymagają wielu składników, takie jak bitki wieprzowe z owocami leśnymi. Nie zabraknie też propozycji wykwintnych, idealnych na bankiety czy rodzinne spotkania, jak medaliony cielęce ze szparagami i szałwią. Wszystkie przepisy cechuje różnorodność i smakowitość, które z pewnością zachwycą zarówno początkujących, jak i doświadczonych kucharzy.
