Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pewny Start. Aktywni zawodowo. Zajęcia kulina. KP1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Seria książek stworzona z myślą o uczniach o specjalnych potrzebach edukacyjnych, zwłaszcza tych z niepełnosprawnością intelektualną, koncentruje się na różnorodnych zagadnieniach związanych z jedzeniem. Publikacje te badają różne aspekty produktów spożywczych, począwszy od delikatnych surowców, przez produkty i półprodukty, aż po gotowe potrawy i posiłki. Autorzy poświęcają także uwagę metodom konserwacji żywności oraz kolejnym krokom w obróbce wstępnej i cieplnej. Książki te nie tylko poszerzają wiedzę teoretyczną, ale i ułatwiają praktyczne zrozumienie złożonych procesów związanych z przygotowywaniem posiłków, pomagając w rozwoju umiejętności uczniów w codziennych sytuacjach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Seria książek stworzona z myślą o uczniach o specjalnych potrzebach edukacyjnych, zwłaszcza tych z niepełnosprawnością intelektualną, koncentruje się na różnorodnych zagadnieniach związanych z jedzeniem. Publikacje te badają różne aspekty produktów spożywczych, począwszy od delikatnych surowców, przez produkty i półprodukty, aż po gotowe potrawy i posiłki. Autorzy poświęcają także uwagę metodom konserwacji żywności oraz kolejnym krokom w obróbce wstępnej i cieplnej. Książki te nie tylko poszerzają wiedzę teoretyczną, ale i ułatwiają praktyczne zrozumienie złożonych procesów związanych z przygotowywaniem posiłków, pomagając w rozwoju umiejętności uczniów w codziennych sytuacjach.
