Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Paleo na słodko. Bez glutenu, bez nabiału i bez cukru. Naturalnie i ze smakiem
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przygotowywanie słodkich wypieków to moja pasja, którą chętnie dzielę się z innymi. Uwielbiam stawiać przed sobą kulinarne wyzwania i nie zrażam się nawet, gdy coś nie wychodzi za pierwszym razem. Z wielką przyjemnością prezentuję Wam książkę, która jest dla mnie niezwykle ważna. Znajdziecie w niej mnóstwo przepisów, za którymi stoją różne anegdoty i osobiste historie. Są one idealne dla wegan oraz osób zmagających się z alergiami bądź nietolerancjami pokarmowymi, w tym celiakią i nietolerancją glutenu.
Wszystkich amatorów kulinarnych wyzwań zachęcam do sięgnięcia po te przepisy. Na przykład, pieczenie ciasta bez mąki czy przygotowywanie bezy bez cukru to doświadczenia, które na pewno dostarczą wielu emocji. Książka to dzieło Kasi Karus-Wysockiej, znanej również z bloga Cook it Lean.
Dzięki tej książce życie nabiera słodkiego smaku, bo każdego dnia można przygotować coś wyjątkowego. Przepisy Kasi gwarantują nie tylko brak monotonii, ale także eksplozję przemyślanych i oryginalnych smaków. Kinga Paruzel potwierdza, że każda strona zachęca do tego, by wziąć się do pieczenia i gotowania, a przede wszystkim, by dzielić się tą radością z innymi.
Nie sposób oderwać wzroku od niesamowitych zdjęć autorstwa Kasi, które już same w sobie pobudzają apetyt. Książka zasługuje na miejsce w czołówce najpiękniejszych i najsmaczniejszych pozycji kulinarnych. Jej ogromnym plusem jest, że deserów mogą bez obaw próbować osoby unikające nabiału i glutenu. Znajdziecie tu sprawdzone przepisy, bogactwo smaków i pomysły na podanie, co czyni tę książkę obowiązkową pozycją dla każdego smakosza. To opinia Alicji i Dawida Białowąs z Barbell Kitchen.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przygotowywanie słodkich wypieków to moja pasja, którą chętnie dzielę się z innymi. Uwielbiam stawiać przed sobą kulinarne wyzwania i nie zrażam się nawet, gdy coś nie wychodzi za pierwszym razem. Z wielką przyjemnością prezentuję Wam książkę, która jest dla mnie niezwykle ważna. Znajdziecie w niej mnóstwo przepisów, za którymi stoją różne anegdoty i osobiste historie. Są one idealne dla wegan oraz osób zmagających się z alergiami bądź nietolerancjami pokarmowymi, w tym celiakią i nietolerancją glutenu.
Wszystkich amatorów kulinarnych wyzwań zachęcam do sięgnięcia po te przepisy. Na przykład, pieczenie ciasta bez mąki czy przygotowywanie bezy bez cukru to doświadczenia, które na pewno dostarczą wielu emocji. Książka to dzieło Kasi Karus-Wysockiej, znanej również z bloga Cook it Lean.
Dzięki tej książce życie nabiera słodkiego smaku, bo każdego dnia można przygotować coś wyjątkowego. Przepisy Kasi gwarantują nie tylko brak monotonii, ale także eksplozję przemyślanych i oryginalnych smaków. Kinga Paruzel potwierdza, że każda strona zachęca do tego, by wziąć się do pieczenia i gotowania, a przede wszystkim, by dzielić się tą radością z innymi.
Nie sposób oderwać wzroku od niesamowitych zdjęć autorstwa Kasi, które już same w sobie pobudzają apetyt. Książka zasługuje na miejsce w czołówce najpiękniejszych i najsmaczniejszych pozycji kulinarnych. Jej ogromnym plusem jest, że deserów mogą bez obaw próbować osoby unikające nabiału i glutenu. Znajdziecie tu sprawdzone przepisy, bogactwo smaków i pomysły na podanie, co czyni tę książkę obowiązkową pozycją dla każdego smakosza. To opinia Alicji i Dawida Białowąs z Barbell Kitchen.
