Książka - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podręcznik oferuje świeże spojrzenie na dynamiczny rozwój usług w branży gastronomicznej, prezentując innowacyjne podejście zarówno w sztuce kulinarnej, jak i organizacji usług. Przygląda się nowatorskim kierunkom, takim jak kuchnia fusion czy molekularna, oraz metodom świadczenia usług, jak organizowanie bufetów i przyjęć tematycznych, czy dostosowany do specyfiki klienta catering. Za pomocą licznych przykładów autorzy ukazują, jak teoretyczne koncepcje są wdrażane w praktyce.

Dalsza część książki omawia kluczowe aspekty bezpieczeństwa i higieny pracy w przedsiębiorstwach gastronomicznych, koncentrując się na systemach takich jak HACCP, GMP i GHP. Czytelnicy dowiedzą się również o strategiach zarządzania różnorodnymi typami klientów, metodach łagodzenia konfliktów, technikach radzenia sobie ze stresem oraz o znaczeniu roli lidera i specyfice pracy zespołowej.

Wszystko to ilustrowane jest licznymi przykładami, wzorami dokumentów i prac projektowych, co czyni podręcznik nie tylko narzędziem do przygotowań do egzaminów, ale także do realizacji ambitnej kariery w branży. Dodatkowym atutem jest słowniczek terminów w trzech językach – polskim, angielskim i niemieckim, wraz z podstawowymi zwrotami, przydatnymi w obsłudze zagranicznych gości.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Podręcznik oferuje świeże spojrzenie na dynamiczny rozwój usług w branży gastronomicznej, prezentując innowacyjne podejście zarówno w sztuce kulinarnej, jak i organizacji usług. Przygląda się nowatorskim kierunkom, takim jak kuchnia fusion czy molekularna, oraz metodom świadczenia usług, jak organizowanie bufetów i przyjęć tematycznych, czy dostosowany do specyfiki klienta catering. Za pomocą licznych przykładów autorzy ukazują, jak teoretyczne koncepcje są wdrażane w praktyce.

Dalsza część książki omawia kluczowe aspekty bezpieczeństwa i higieny pracy w przedsiębiorstwach gastronomicznych, koncentrując się na systemach takich jak HACCP, GMP i GHP. Czytelnicy dowiedzą się również o strategiach zarządzania różnorodnymi typami klientów, metodach łagodzenia konfliktów, technikach radzenia sobie ze stresem oraz o znaczeniu roli lidera i specyfice pracy zespołowej.

Wszystko to ilustrowane jest licznymi przykładami, wzorami dokumentów i prac projektowych, co czyni podręcznik nie tylko narzędziem do przygotowań do egzaminów, ale także do realizacji ambitnej kariery w branży. Dodatkowym atutem jest słowniczek terminów w trzech językach – polskim, angielskim i niemieckim, wraz z podstawowymi zwrotami, przydatnymi w obsłudze zagranicznych gości.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 480
Rok wydania: 2020
Rozmiar: 170 × 240 mm
ID: 9788302190674
Wydawnictwo:

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info