Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik hybrydowy do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik przeznaczony dla techników żywienia i usług gastronomicznych, zawierający materiały dotyczące organizacji żywienia oraz zarządzania usługami gastronomicznymi według kwalifikacji HGT.12. Część pierwsza tego opracowania oferuje niezbędne informacje do nauki i zdobycia wiedzy wymaganej w tym zawodzie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik przeznaczony dla techników żywienia i usług gastronomicznych, zawierający materiały dotyczące organizacji żywienia oraz zarządzania usługami gastronomicznymi według kwalifikacji HGT.12. Część pierwsza tego opracowania oferuje niezbędne informacje do nauki i zdobycia wiedzy wymaganej w tym zawodzie.
