Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Obsługa kelnerska. Kelner. Podręcznik. Część 2. Kwalifikacja T.9. Technikum
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik został stworzony zgodnie z aktualną podstawą programową i jest przeznaczony dla osób kształcących się w zawodzie kelnera, koncentrując się na kwalifikacji T.9.2, czyli obsłudze gości. Książka zgłębia tematykę sztuki podawania zarówno potraw, jak i napojów – zarówno tych alkoholowych, jak i bezalkoholowych – uwzględniając kulinarne zwyczaje różnych narodów. Czytelnik znajdzie tu także informacje na temat serwisu specjalnego i sztuki barmańskiej. Nie pominięto aspektów związanych z obsługą gości hotelowych oraz organizacją różnorodnych przyjęć. Teoretyczne zagadnienia przedstawione w podręczniku są wzbogacone o liczne przykłady i ilustracje, które ułatwiają ich zrozumienie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik został stworzony zgodnie z aktualną podstawą programową i jest przeznaczony dla osób kształcących się w zawodzie kelnera, koncentrując się na kwalifikacji T.9.2, czyli obsłudze gości. Książka zgłębia tematykę sztuki podawania zarówno potraw, jak i napojów – zarówno tych alkoholowych, jak i bezalkoholowych – uwzględniając kulinarne zwyczaje różnych narodów. Czytelnik znajdzie tu także informacje na temat serwisu specjalnego i sztuki barmańskiej. Nie pominięto aspektów związanych z obsługą gości hotelowych oraz organizacją różnorodnych przyjęć. Teoretyczne zagadnienia przedstawione w podręczniku są wzbogacone o liczne przykłady i ilustracje, które ułatwiają ich zrozumienie.
