Książka - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Podręcznik ten jest przeznaczony dla uczniów, którzy przygotowują się do zawodu technika hotelarstwa i koncentruje się na kwalifikacji HGT.03 dotyczącej obsługi gości w obiektach hotelowych. Autorzy szczegółowo przedstawiają zasady zdrowego żywienia oraz metody przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej. Opisują również, jak opracowywać jadłospisy oraz rozróżniać rodzaje śniadań hotelowych, w tym sposoby ich serwowania. W książce znajduje się również omówienie procesu przyjmowania i realizacji zamówień na usługi dodatkowe, organizowanie tych usług oraz tworzenie niezbędnej dokumentacji.

Podręcznik ten stanowi cenny zasób edukacyjny zupełnie zgodny z nowymi standardami programowymi dla przyszłych techników hotelarstwa. Oferuje nie tylko wiedzę, ale i inspirację, pomagając uczniom zrozumieć specyfikę pracy w hotelarstwie oraz rozwijać twórcze myślenie. To nieodzowna pomoc w przygotowaniach do egzaminu zawodowego, zawierająca teoretyczne zagadnienia poparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami, które pokazują praktyczne zastosowanie zdobytej wiedzy.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Podręcznik ten jest przeznaczony dla uczniów, którzy przygotowują się do zawodu technika hotelarstwa i koncentruje się na kwalifikacji HGT.03 dotyczącej obsługi gości w obiektach hotelowych. Autorzy szczegółowo przedstawiają zasady zdrowego żywienia oraz metody przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej. Opisują również, jak opracowywać jadłospisy oraz rozróżniać rodzaje śniadań hotelowych, w tym sposoby ich serwowania. W książce znajduje się również omówienie procesu przyjmowania i realizacji zamówień na usługi dodatkowe, organizowanie tych usług oraz tworzenie niezbędnej dokumentacji.

Podręcznik ten stanowi cenny zasób edukacyjny zupełnie zgodny z nowymi standardami programowymi dla przyszłych techników hotelarstwa. Oferuje nie tylko wiedzę, ale i inspirację, pomagając uczniom zrozumieć specyfikę pracy w hotelarstwie oraz rozwijać twórcze myślenie. To nieodzowna pomoc w przygotowaniach do egzaminu zawodowego, zawierająca teoretyczne zagadnienia poparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami, które pokazują praktyczne zastosowanie zdobytej wiedzy.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: 20.97 zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 304
Rok wydania: 2019
Rozmiar: 170 × 240 mm
ID: 9788302183065
Wydawnictwo:

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Punkt Odbioru

11.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info