Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Obfitość. Wegetariańska kuchnia autora Jerozolimy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Yotam Ottolenghi, znany z bestsellerowej książki według `New York Times` i uznawanej za kulinarną książkę roku przez `Observer Food Monthly`, w swojej publikacji "Obfitość" przedstawia bogactwo świata wegetariańskiego gotowania. To zbiór 120 przepisów, w których autor prezentuje niebanalne podejście do gotowania warzyw, łącząc je z niezwykłymi aromatami i unikalnymi smakami. Pomimo że sam nie jest wegetarianinem, Ottolenghi inspiruje się swoimi śródziemnomorskimi korzeniami oraz pasją do najwyższej jakości składników, co pozwala mu w nowy sposób spojrzeć na potrawy bezmięsne.
W różnych częściach książki odkrywamy różnorodność potraw z zieleniny, bakłażanów, kapustowatych, cebuli, ryżu, ziaren, makaronów, roślin strączkowych, cukinii, owoców, grzybów i pomidorów, w różnych formach i kolorach. Ottolenghi eksperymentuje z intensywnymi dodatkami, tworząc niesamowite połączenia smakowe, co czyni tę książkę niezwykle wartościową pozycją nie tylko dla wegetarian. Przepisy są wzbogacone o piękne zdjęcia, które zachęcają do odkrywania nowych kulinarnych możliwości w kuchni bezmięsnej, a także mogą się stać inspiracją dla tych, którzy okazjonalnie wybierają dania mięsne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Yotam Ottolenghi, znany z bestsellerowej książki według `New York Times` i uznawanej za kulinarną książkę roku przez `Observer Food Monthly`, w swojej publikacji "Obfitość" przedstawia bogactwo świata wegetariańskiego gotowania. To zbiór 120 przepisów, w których autor prezentuje niebanalne podejście do gotowania warzyw, łącząc je z niezwykłymi aromatami i unikalnymi smakami. Pomimo że sam nie jest wegetarianinem, Ottolenghi inspiruje się swoimi śródziemnomorskimi korzeniami oraz pasją do najwyższej jakości składników, co pozwala mu w nowy sposób spojrzeć na potrawy bezmięsne.
W różnych częściach książki odkrywamy różnorodność potraw z zieleniny, bakłażanów, kapustowatych, cebuli, ryżu, ziaren, makaronów, roślin strączkowych, cukinii, owoców, grzybów i pomidorów, w różnych formach i kolorach. Ottolenghi eksperymentuje z intensywnymi dodatkami, tworząc niesamowite połączenia smakowe, co czyni tę książkę niezwykle wartościową pozycją nie tylko dla wegetarian. Przepisy są wzbogacone o piękne zdjęcia, które zachęcają do odkrywania nowych kulinarnych możliwości w kuchni bezmięsnej, a także mogą się stać inspiracją dla tych, którzy okazjonalnie wybierają dania mięsne.
