Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Nieprzyzwoicie zdrowe słodkości
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zdrowy styl życia nie oznacza rezygnacji z kulinarnych przyjemności. Ta książka przedstawia 100 przepisów dla tych, którzy pragną cieszyć się słodyczami o wysokiej wartości odżywczej. Dzięki informacjom na temat kaloryczności i makroskładników, niektóre z proponowanych dań mogą pełnić rolę samodzielnych posiłków w zbilansowanej diecie. Autorki pokazują, że pieczenie może być przyjemne, a wybór takich opcji jak dodanie błonnika do deserów, używanie słodzików zamiast cukru czy zamiana tradycyjnego sera na serek wiejski, to kroki w kierunku zdrowszego stylu życia. Ważne jest, aby nie dążyć do perfekcji, lecz odpowiedzialnie wprowadzać zmiany, które z czasem staną się naszą rutyną.
Anna Reguła, dyplomowana dietetyczka i autorka książek "Ach, ten cukier!" oraz "Zdrowo przez supermarket", stworzyła jeden z wiodących profili o zdrowym odżywianiu na Instagramie – @niekoniecznie_dietetycznie. Anna zajmuje się również tworzeniem e-booków, planów dietetycznych oraz szkoleniami w zakresie odżywiania. Jest absolwentką Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie na kierunku dietetyka.
Kinga Syposz, autorka e-booków kulinarnych i pasjonatka aktywnego trybu życia oraz zdrowego, zwłaszcza roślinnego jedzenia, jest również autorką zdjęć kulinarnych w książce. Jej prace można podziwiać na @niekoniecznie_dietetycznie, a jej umiejętności kształtowały się w szkole kulinarnej Altaviana w Walencji.
Jedzenie pełni rolę paliwa dla organizmu, ale także dostarcza szczęścia, tworzy wspomnienia i umacnia więzi. Dobrze zbilansowana dieta nie wyklucza drobnych szaleństw i słodkości, szczególnie tych, które dostarczają nie tylko radości, ale także wartości odżywczych. Tarty, serniki, desery i ciasteczka autorstwa Ani i Kingi to dowód na to, że można być jednocześnie zdrowym i cieszyć się smakiem. Jeśli samo przeglądanie przepisów i fotografii sprawia przyjemność, to samodzielne przygotowanie tych smakołyków da jeszcze więcej radości.
Ania od zawsze przypomina, że w diecie kluczowy jest zdrowy rozsądek i rezygnacja z drastycznych eliminacji. Razem z Kingą pokazują, jak dokonywać lepszych wyborów przy komponowaniu deserów. Jestem pewna, że ich słodkości zaspokoją nasze kubki smakowe, a dieta przestanie kojarzyć się z wyrzeczeniami.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
jak nowa
dobry
17.19 zł
widoczne ślady używania

- zagięte rogi, przyniszczona okładka
- książka posiada wszystkie strony
- wady wizualne nie wpływają na zawartość książki i nie utrudniają czytania!
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
Zdrowy styl życia nie oznacza rezygnacji z kulinarnych przyjemności. Ta książka przedstawia 100 przepisów dla tych, którzy pragną cieszyć się słodyczami o wysokiej wartości odżywczej. Dzięki informacjom na temat kaloryczności i makroskładników, niektóre z proponowanych dań mogą pełnić rolę samodzielnych posiłków w zbilansowanej diecie. Autorki pokazują, że pieczenie może być przyjemne, a wybór takich opcji jak dodanie błonnika do deserów, używanie słodzików zamiast cukru czy zamiana tradycyjnego sera na serek wiejski, to kroki w kierunku zdrowszego stylu życia. Ważne jest, aby nie dążyć do perfekcji, lecz odpowiedzialnie wprowadzać zmiany, które z czasem staną się naszą rutyną.
Anna Reguła, dyplomowana dietetyczka i autorka książek "Ach, ten cukier!" oraz "Zdrowo przez supermarket", stworzyła jeden z wiodących profili o zdrowym odżywianiu na Instagramie – @niekoniecznie_dietetycznie. Anna zajmuje się również tworzeniem e-booków, planów dietetycznych oraz szkoleniami w zakresie odżywiania. Jest absolwentką Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie na kierunku dietetyka.
Kinga Syposz, autorka e-booków kulinarnych i pasjonatka aktywnego trybu życia oraz zdrowego, zwłaszcza roślinnego jedzenia, jest również autorką zdjęć kulinarnych w książce. Jej prace można podziwiać na @niekoniecznie_dietetycznie, a jej umiejętności kształtowały się w szkole kulinarnej Altaviana w Walencji.
Jedzenie pełni rolę paliwa dla organizmu, ale także dostarcza szczęścia, tworzy wspomnienia i umacnia więzi. Dobrze zbilansowana dieta nie wyklucza drobnych szaleństw i słodkości, szczególnie tych, które dostarczają nie tylko radości, ale także wartości odżywczych. Tarty, serniki, desery i ciasteczka autorstwa Ani i Kingi to dowód na to, że można być jednocześnie zdrowym i cieszyć się smakiem. Jeśli samo przeglądanie przepisów i fotografii sprawia przyjemność, to samodzielne przygotowanie tych smakołyków da jeszcze więcej radości.
Ania od zawsze przypomina, że w diecie kluczowy jest zdrowy rozsądek i rezygnacja z drastycznych eliminacji. Razem z Kingą pokazują, jak dokonywać lepszych wyborów przy komponowaniu deserów. Jestem pewna, że ich słodkości zaspokoją nasze kubki smakowe, a dieta przestanie kojarzyć się z wyrzeczeniami.