Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Najlepsze przepisy na sałatki i surówki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sałatki zyskały popularność w polskiej kuchni pod koniec XVIII wieku, choć początkowo były dość jednolite, z powtarzającymi się składnikami. Inspiracji szukano często w kuchniach innych narodów, co z czasem wpłynęło na urozmaicenie tych potraw. Książka ta jest skarbnicą ponad kilkudziesięciu przepisów na sałatki i surówki, które mają pomóc w odkrywaniu nowych smaków. Propozycje zawarte w niej mogą służyć nie tylko jako dodatki do mięs, ale również jako autonomiczne przystawki czy lekkie dania do serwowania podczas spotkań z przyjaciółmi. Przepisy te mogą również stać się częścią codziennego menu, wnosząc powiew świeżości do regularnych posiłków. Początkujące gospodynie znajdą tu cenne wskazówki dotyczące przygotowywania warzyw, co pozwoli im na zaoferowanie rodzinie nie tylko zdrowych, pełnych witamin i soli mineralnych dań, ale także na stworzenie czegoś więcej niż klasycznej marchwi z jabłkiem lub kapusty kiszonej z olejem. Z kolei bardziej doświadczone kucharki odkryją tutaj inspirujące sposoby na oryginalne zestawienia popularnych warzyw, które z pewnością wzbogacą ich kulinarny repertuar.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sałatki zyskały popularność w polskiej kuchni pod koniec XVIII wieku, choć początkowo były dość jednolite, z powtarzającymi się składnikami. Inspiracji szukano często w kuchniach innych narodów, co z czasem wpłynęło na urozmaicenie tych potraw. Książka ta jest skarbnicą ponad kilkudziesięciu przepisów na sałatki i surówki, które mają pomóc w odkrywaniu nowych smaków. Propozycje zawarte w niej mogą służyć nie tylko jako dodatki do mięs, ale również jako autonomiczne przystawki czy lekkie dania do serwowania podczas spotkań z przyjaciółmi. Przepisy te mogą również stać się częścią codziennego menu, wnosząc powiew świeżości do regularnych posiłków. Początkujące gospodynie znajdą tu cenne wskazówki dotyczące przygotowywania warzyw, co pozwoli im na zaoferowanie rodzinie nie tylko zdrowych, pełnych witamin i soli mineralnych dań, ale także na stworzenie czegoś więcej niż klasycznej marchwi z jabłkiem lub kapusty kiszonej z olejem. Z kolei bardziej doświadczone kucharki odkryją tutaj inspirujące sposoby na oryginalne zestawienia popularnych warzyw, które z pewnością wzbogacą ich kulinarny repertuar.
