Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Montignac nad Wisłą
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Metoda Montignac, choć często mylona z dietą, to w rzeczywistości całościowe podejście do żywienia, które promuje zdrowie przy minimalnych restrykcjach i maksymalnej przyjemności kulinarnej. Kluczowe zasady tej filozofii to spożywanie posiłków do syta i brak pomijania ich w ciągu dnia. Dopuszczalna jest nawet lampka wina, jednak pewne produkty są wykluczone. Na szczęście lista tych produktów jest krótka i łatwa do zapamiętania.
Publikacja ta została stworzona z myślą o Polakach, z uwzględnieniem rodzimych kulinarnych upodobań i tradycji. Oferuje około 150 przepisów, które są zgodne z założeniami Metody, a przy tym smakowite i proste do realizacji. Przepisy te obejmują dania idealne na każdą porę dnia: śniadanie, obiad, kolację, a także eleganckie przyjęcia.
Ria Tummers jako pierwsza zaadaptowała w 1995 roku Metodę Montignac do nawyków żywieniowych w Holandii. Teraz, poprzez tę książkę, pragnie pokazać polskim czytelnikom, jak niewielkie modyfikacje w codziennym jadłospisie mogą prowadzić do kulinarnego sukcesu. Dzięki przestrzeganiu zasad Metody można jeść do syta i jednocześnie utrzymywać zdrową wagę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Metoda Montignac, choć często mylona z dietą, to w rzeczywistości całościowe podejście do żywienia, które promuje zdrowie przy minimalnych restrykcjach i maksymalnej przyjemności kulinarnej. Kluczowe zasady tej filozofii to spożywanie posiłków do syta i brak pomijania ich w ciągu dnia. Dopuszczalna jest nawet lampka wina, jednak pewne produkty są wykluczone. Na szczęście lista tych produktów jest krótka i łatwa do zapamiętania.
Publikacja ta została stworzona z myślą o Polakach, z uwzględnieniem rodzimych kulinarnych upodobań i tradycji. Oferuje około 150 przepisów, które są zgodne z założeniami Metody, a przy tym smakowite i proste do realizacji. Przepisy te obejmują dania idealne na każdą porę dnia: śniadanie, obiad, kolację, a także eleganckie przyjęcia.
Ria Tummers jako pierwsza zaadaptowała w 1995 roku Metodę Montignac do nawyków żywieniowych w Holandii. Teraz, poprzez tę książkę, pragnie pokazać polskim czytelnikom, jak niewielkie modyfikacje w codziennym jadłospisie mogą prowadzić do kulinarnego sukcesu. Dzięki przestrzeganiu zasad Metody można jeść do syta i jednocześnie utrzymywać zdrową wagę.
