Książka - Menedżer gastronomii cz.1-2

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Menedżer gastronomii cz.1-2

Menedżer gastronomii cz.1-2

DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten unikatowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa i zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali, a także zarządzania personelem.
Wiedza zawarta w książce jest efektem wielu lat pracy autora na rozmaitych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dopełniającą gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Pokaźne doświadczenie zawodowe autora powoduje, iż książka ma charakter szczególnie użyteczny.
W poradniku przekazano sporo przykładów? wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
"Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora "Ciemna strona Gastronomii? jak wydajnie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników", mieści przykłady gotowych do użycia narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.
Poradnik ten sugerowany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.
Jan Marek Mołoniewicz (MBA)? praktyk gastronomii, a także specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel marki szkoleniowej, trener, a także autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych "nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii" w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.
Ten unikatowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa i zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali, a także zarządzania personelem.
Wiedza zawarta w książce jest efektem wielu lat pracy autora na rozmaitych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dopełniającą gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Pokaźne doświadczenie zawodowe autora powoduje, iż książka ma charakter szczególnie użyteczny.
W poradniku przekazano sporo przykładów? wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
"Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora "Ciemna strona Gastronomii? jak wydajnie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników", mieści przykłady gotowych do użycia narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.
Poradnik ten sugerowany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.
Jan Marek Mołoniewicz (MBA)? praktyk gastronomii, a także specjalista zarządzania z wieloletnim doświadczeniem w sieciach restauracji w Polsce i za granicą. Znany ekspert i doradca, właściciel marki szkoleniowej, trener, a także autor poradników biznesowych. Pomysłodawca i wykładowca studiów podyplomowych "nowoczesna organizacja i zarządzanie w gastronomii" w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Szczegóły

Inne książki tego autora

Książki z tej samej kategorii

Opinie

Dostawa i płatność

Szczegóły

Okładka: Miękka

Rok wydania: 2018

Rozmiar: 17 x 24 mm

ID: 9788393944859

Inne książki: Jan Marek Mołoniewicz

Broszurowa , 72h wysyłka
Nowa Wyprzedaż Okazja

Taniej o 8.88 zł 99.00 zł

Broszurowa , W magazynie
Nowa Używana Wyprzedaż
Broszurowa , W magazynie
Nowa Używana Wyprzedaż
Broszurowa , 72h wysyłka
Nowa Wyprzedaż Okazja

Taniej o 8.88 zł 99.00 zł

Broszurowa , W magazynie
Nowa Używana Wyprzedaż

Inne książki: Zarządzanie

Miękka , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 33.12 zł 39.99 zł

Twarda , W magazynie
Nowa Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 12.14 zł 49.99 zł

Broszurowa , W magazynie
Używana Wyprzedaż Okazja

Taniej o 19.00 zł 60.97 zł

Twarda , W magazynie
Używana Wyprzedaż
Broszurowa , W magazynie
Używana
Broszurowa , 72h wysyłka
Nowa Wyprzedaż

Taniej o 9.89 zł 39.00 zł

Twarda , W magazynie
Używana Okazja

Taniej o 35.31 zł 39.90 zł

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

700 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

InPost Paczkomaty 24/7

InPost Paczkomaty 24/7

13.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

ORLEN Paczka

ORLEN Paczka

11.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier GLS

Kurier GLS

12.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier DPD

Kurier DPD

13.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Pocztex Kurier

Pocztex Kurier

12.99 zł

Darmowa dostawa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Odbiór osobisty (Dębica)

Odbiór osobisty (Dębica)

3.00 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info