Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Makarony
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Włosi potrafią smakować życie! Kochają dobre towarzystwo i dobre... jedzenie, a w dodatku cenią swój wolny czas, stąd ich kuchnia jest pyszna i niezbyt pracochłonna. Jeśli umiesz ugotować dowolny makaron, to już połowa sukcesu. Następnie z ulubionych składników komponujesz sos i zapraszasz przyjaciół! Bardzo ważne jest by uczyć się u dobrych nauczycieli, dlatego książka jest napisana przez rodowitych Włochów i tłumaczona z włoskiego. W książce znajduje się 100 oryginalnych potraw z wykorzystaniem bardzo różnych rodzajów makaronów (dzisiaj dostępnych już na rynku, także polskiej produkcji). Są tu: spaghetti, gnocchi, tortelloni, penne, lasagne. Publikacja jest bogato ilustrowana, a przygotowanie większości potraw dokładnie opisane oraz pokazane na zdjęciach. Każda nowa książka serii, to nowy temat. I tak w najbliższym czasie zapraszamy Państwa na WARZYWA, RYŻ, PRZEKĄSKI w kuchni włoskiej, a teraz już naszej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Włosi potrafią smakować życie! Kochają dobre towarzystwo i dobre... jedzenie, a w dodatku cenią swój wolny czas, stąd ich kuchnia jest pyszna i niezbyt pracochłonna. Jeśli umiesz ugotować dowolny makaron, to już połowa sukcesu. Następnie z ulubionych składników komponujesz sos i zapraszasz przyjaciół! Bardzo ważne jest by uczyć się u dobrych nauczycieli, dlatego książka jest napisana przez rodowitych Włochów i tłumaczona z włoskiego. W książce znajduje się 100 oryginalnych potraw z wykorzystaniem bardzo różnych rodzajów makaronów (dzisiaj dostępnych już na rynku, także polskiej produkcji). Są tu: spaghetti, gnocchi, tortelloni, penne, lasagne. Publikacja jest bogato ilustrowana, a przygotowanie większości potraw dokładnie opisane oraz pokazane na zdjęciach. Każda nowa książka serii, to nowy temat. I tak w najbliższym czasie zapraszamy Państwa na WARZYWA, RYŻ, PRZEKĄSKI w kuchni włoskiej, a teraz już naszej.