InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak wyglądała tradycyjna polska kuchnia? A może szukasz nowych inspiracji kulinarnych, które łączą tradycję z nowoczesnością? Jeśli tak „Kuchnia polska” autorstwa Małgorzaty Puzio jest dokładnie tym, czego szukasz!
Kiedy otworzysz książkę „Kuchnia polska”, przeniesiesz się w magiczny świat przysmaków kulinarnych. Czeka na Ciebie dokładnie 400 przepisów! Od wiekowych receptur, które przetrwały próbę czasu i są przekazywane z pokolenia na pokolenie, po nowoczesne dania inspirowane współczesnymi trendami. Małgorzata Puzio z wielką miłością do kuchni odwzorowuje klimat polskiej kuchni i tradycji związanej z przygotowywaniem najbardziej znanych i cenionych potraw na polskich stołach. Przepisy autorki przywodzą na myśl domowe obiady u babci, gdzie na stole królowały pierogi, barszcz czy kiszona kapusta. To jednak nie wszystko! Wśród tych tradycyjnych przysmaków odnajdziesz też receptury na spaghetti, leczo czy pizzę. Choć te dania nie mają swoich korzeni w Polsce, stały się one integralną częścią polskiej kuchni. Zastanawiasz się pewnie, jak to możliwe, że w jednej książce mieszczą się tak różnorodne przepisy? To proste – „Kuchnia polska” to wspaniała opowieść o ewolucji naszej kuchni. To dowód na to, jak potrafimy czerpać inspiracje z różnych zakątków świata, a jednocześnie pielęgnować rodzinne tradycje.
Jeśli więc szukasz inspiracji kulinarnej, która łączy w sobie najlepsze tradycje polskiej kuchni, książka „Kuchnia polska” Małgorzaty Puzio jest znakomitym wyborem. Pozwól, by każda strona tej niezwykłej opowieści stała się twoim kulinarnym przewodnikiem, a każdy przepis – okazją do odkrywania nowych smaków i doświadczeń.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak wyglądała tradycyjna polska kuchnia? A może szukasz nowych inspiracji kulinarnych, które łączą tradycję z nowoczesnością? Jeśli tak „Kuchnia polska” autorstwa Małgorzaty Puzio jest dokładnie tym, czego szukasz!
Kiedy otworzysz książkę „Kuchnia polska”, przeniesiesz się w magiczny świat przysmaków kulinarnych. Czeka na Ciebie dokładnie 400 przepisów! Od wiekowych receptur, które przetrwały próbę czasu i są przekazywane z pokolenia na pokolenie, po nowoczesne dania inspirowane współczesnymi trendami. Małgorzata Puzio z wielką miłością do kuchni odwzorowuje klimat polskiej kuchni i tradycji związanej z przygotowywaniem najbardziej znanych i cenionych potraw na polskich stołach. Przepisy autorki przywodzą na myśl domowe obiady u babci, gdzie na stole królowały pierogi, barszcz czy kiszona kapusta. To jednak nie wszystko! Wśród tych tradycyjnych przysmaków odnajdziesz też receptury na spaghetti, leczo czy pizzę. Choć te dania nie mają swoich korzeni w Polsce, stały się one integralną częścią polskiej kuchni. Zastanawiasz się pewnie, jak to możliwe, że w jednej książce mieszczą się tak różnorodne przepisy? To proste – „Kuchnia polska” to wspaniała opowieść o ewolucji naszej kuchni. To dowód na to, jak potrafimy czerpać inspiracje z różnych zakątków świata, a jednocześnie pielęgnować rodzinne tradycje.
Jeśli więc szukasz inspiracji kulinarnej, która łączy w sobie najlepsze tradycje polskiej kuchni, książka „Kuchnia polska” Małgorzaty Puzio jest znakomitym wyborem. Pozwól, by każda strona tej niezwykłej opowieści stała się twoim kulinarnym przewodnikiem, a każdy przepis – okazją do odkrywania nowych smaków i doświadczeń.