Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia chińska. Najlepsze przepisy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zanurz się w fascynujący świat smaków Chin dzięki tej wyjątkowej książce kucharskiej! Odkryj zbiór najlepszych przepisów na popularne dania kuchni chińskiej i dowiedz się, jak łatwo przygotować je we własnej kuchni.
Ta książka to prawdziwa skarbnica różnorodnych przepisów, w której znajdziesz receptury zarówno na tradycyjne przekąski, pierożki, makarony, jak i placki. Znajdują się tutaj również dania pełne warzyw i tofu, a także te wykorzystujące mięso, ryby czy skorupiaki. Nie zabrakło także rozdziału poświęconego słodkościom oraz napojom. Przepisy są wzbogacone o szczegółowe instrukcje, kolorowe fotografie ilustrujące krok po kroku etapy przygotowania oraz cenne wskazówki, które wprowadzą Cię w tajniki kuchni chińskiej.
Czy masz ochotę na pierożki Won ton, soczyste bakłażany w sosie sojowym, kaczkę marynowaną w winie ryżowym z batatami, chrupiące smażone krewetki czy też słynne księżycowe ciasteczka? Wszystkie te pyszności czekają na Ciebie w tej wyjątkowej książce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zanurz się w fascynujący świat smaków Chin dzięki tej wyjątkowej książce kucharskiej! Odkryj zbiór najlepszych przepisów na popularne dania kuchni chińskiej i dowiedz się, jak łatwo przygotować je we własnej kuchni.
Ta książka to prawdziwa skarbnica różnorodnych przepisów, w której znajdziesz receptury zarówno na tradycyjne przekąski, pierożki, makarony, jak i placki. Znajdują się tutaj również dania pełne warzyw i tofu, a także te wykorzystujące mięso, ryby czy skorupiaki. Nie zabrakło także rozdziału poświęconego słodkościom oraz napojom. Przepisy są wzbogacone o szczegółowe instrukcje, kolorowe fotografie ilustrujące krok po kroku etapy przygotowania oraz cenne wskazówki, które wprowadzą Cię w tajniki kuchni chińskiej.
Czy masz ochotę na pierożki Won ton, soczyste bakłażany w sosie sojowym, kaczkę marynowaną w winie ryżowym z batatami, chrupiące smażone krewetki czy też słynne księżycowe ciasteczka? Wszystkie te pyszności czekają na Ciebie w tej wyjątkowej książce.
