Książka - Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Ta książka, napisana po polsku, to pionierski przewodnik po nowoczesnych technikach obsługi kelnerskiej, skupiający się na niezbędnych umiejętnościach w tej profesji. Przedstawia kluczowe porady dotyczące skutecznej komunikacji, umiejętności interpersonalnych i prezentacyjnych oraz technik sprzedaży, które są fundamentem sukcesu zawodowego kelnera.

Publikacja jest napisana w przystępny sposób, oferując liczne przykłady i anegdoty z praktyki oraz ćwiczenia do zastosowania w realnych sytuacjach. Znajdziesz w niej również rozmowy z doświadczonymi profesjonalistami z branży gastronomicznej. Czytający odkryje, jak cechy osobiste i właściwe podejście mogą wyróżnić wybitnego kelnera. Dowie się także, jak skutecznie łączyć rolę gospodarza z doradcą kulinarnym oraz jakie techniki sprzedaży przynoszą najlepsze rezultaty.

Dodatkowo książka oferuje szereg scenariuszy dotyczących profesjonalnej obsługi oraz typologię klientów z zasadami ich obsługi. Autorzy dzielą się także strategiami radzenia sobie z wymagającymi sytuacjami oraz wskazówkami dla menedżerów sali, popartymi praktycznymi ćwiczeniami i inscenizacjami do oceny.

Zastosowanie opisanej wiedzy przyczyni się do poprawy codziennej pracy w restauracji. Klienci będą opuszczać lokal z pozytywnymi wrażeniami, co wpłynie na ich zadowolenie i wysokość rachunków. Jako kelner, zyskasz nie tylko uznanie i satysfakcję, ale również zauważysz większe napiwki od gości.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Ta książka, napisana po polsku, to pionierski przewodnik po nowoczesnych technikach obsługi kelnerskiej, skupiający się na niezbędnych umiejętnościach w tej profesji. Przedstawia kluczowe porady dotyczące skutecznej komunikacji, umiejętności interpersonalnych i prezentacyjnych oraz technik sprzedaży, które są fundamentem sukcesu zawodowego kelnera.

Publikacja jest napisana w przystępny sposób, oferując liczne przykłady i anegdoty z praktyki oraz ćwiczenia do zastosowania w realnych sytuacjach. Znajdziesz w niej również rozmowy z doświadczonymi profesjonalistami z branży gastronomicznej. Czytający odkryje, jak cechy osobiste i właściwe podejście mogą wyróżnić wybitnego kelnera. Dowie się także, jak skutecznie łączyć rolę gospodarza z doradcą kulinarnym oraz jakie techniki sprzedaży przynoszą najlepsze rezultaty.

Dodatkowo książka oferuje szereg scenariuszy dotyczących profesjonalnej obsługi oraz typologię klientów z zasadami ich obsługi. Autorzy dzielą się także strategiami radzenia sobie z wymagającymi sytuacjami oraz wskazówkami dla menedżerów sali, popartymi praktycznymi ćwiczeniami i inscenizacjami do oceny.

Zastosowanie opisanej wiedzy przyczyni się do poprawy codziennej pracy w restauracji. Klienci będą opuszczać lokal z pozytywnymi wrażeniami, co wpłynie na ich zadowolenie i wysokość rachunków. Jako kelner, zyskasz nie tylko uznanie i satysfakcję, ale również zauważysz większe napiwki od gości.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 234
Rok wydania: 2012
Rozmiar: 165 × 210 mm
ID: 9788375564600
Wydawnictwo:

Dane producenta:

CeDeWu Sp. z o.o. , ul. Żurawia 47/49, 00-680 Warszawa, Polska ,[email protected] ,tel. 22 374 90 20

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info