Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Smakoterapia
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Smakoterapia" autorstwa Iwony Zasuwy to idealna propozycja dla alergików, cukrzyków i osób, które pragną rozpocząć zdrową dietę.
Większośc produktów dostępnych współcześnie w sklepach nie należy niestety do najzdrowszych. Konserwanty, sztuczne aromaty, słodziki, wzmacniacze smaku i spulchniacze znajdują się dosłownie wszędzie. Jak się w tym wszystkim połapać? Na szczęście nasze społeczeństwo staje się coraz bardziej świadome, wszyscy wiemy, że zdrowie zaczyna się na talerzu, warto zatem sięgnąć po przepisy, które pomogą nam cieszyć się lepszym samopoczuciem i zdrowiem. "Smakoterapia" to idealna pozycja dla osób, które pragną cieszyć się smakiem bez wyrzutów sumienia.
Chcesz ograniczyć w swojej diecie produkty przetworzone? Ktoś z Twoich bliskich albo Ty zmagasz się z alergią, która wyklucza wiele składników z pożywienia? Nie masz pomysłu na to, jak przyrządzić coś smacznego, a jednocześnie zdrowego? Jeśli, któreś z tych pytań dotyczy Ciebie to znak, że "Smakoterapia" musi koniecznie znaleźć się nie na Twojej półce, a najlepiej na kuchennym blacie. Nieważne, czy szukasz przepisu na pożywne śniadanie, sycący obiad, czy lekkie przekąski. Z tą książką z pewnością znajdziesz inspirację na każdy posiłek w ciągu dnia.
W “Smakoterapii” znajdziesz przepisy na bazie kaszy jaglanej oraz dania bez glutenu i nabiału. Dzięki niej przygotujesz także przekąski na bazie naturalnych składników i produktów roślinnych, dowiesz się również czego używać zamiast cukru. Pasta z pieczonego buraka, placki gryczane z bananami, sos tzatziki, jogurt wegański, pierogi z jagodami, czy sałatka z burakami to tylko niektóre przepisy, które tu znajdziesz.
"Smakoterapia" to propozycja napisana przez mamę, której syn jest alergikiem i która z miłości do dziecka oraz pasji do eksperymentowania w kuchni zebrała swoje receptury w formie książki. Wszystko to na bazie naturalnych składników roślinnych, ograniczając gluten, nabiał i cukier. Dzięki temu zyskasz nie tylko zdrowie, zapobiegniesz infekcjom, ale też będziesz cieszyć się lepszym samopoczuciem. Bez względu na to, czy jesz wszystko, jesteś wegetarianinem lub weganinem, czy cierpisz na jakąkolwiek nietolerancję pokarmową nie musisz się martwić pomysłami na pełnowartościowe danie. Możesz wykorzystać owoce i warzywa występujące w danym sezonie oraz niezastąpione kasze, z których możesz skomponować aromatyczny i zdrowy posiłek.
Iwona Zasuwa zajmuje się zawodowo emisją głosu i sztuką dla dzieci. Jest również znana na scenie muzycznej jako wokalistka sesyjna oraz chórzystka. Jednak, kiedy ma tylko okazję to dzieli się swoim doświadczeniem na własnym blogu smakoterapia.pl, który stał się fundamentem do stworzenia książki kulinarnej. "Matka Smakoterapia" jak sama siebie nazywa to kobieta, której styl slow food nie wystarczył od kiedy na świecie pojawił się jej syn. Zatem każdy jej przepis jest tworzony z podwójną troską i sercem, by dobrze wyglądało, było zdrowe i przede wszystkim smaczne. Autorka oferuje również zajęcia kulinarne. "Akademia Smakoterapii" to warsztaty przeznaczone zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Smakoterapia" autorstwa Iwony Zasuwy to idealna propozycja dla alergików, cukrzyków i osób, które pragną rozpocząć zdrową dietę.
Większośc produktów dostępnych współcześnie w sklepach nie należy niestety do najzdrowszych. Konserwanty, sztuczne aromaty, słodziki, wzmacniacze smaku i spulchniacze znajdują się dosłownie wszędzie. Jak się w tym wszystkim połapać? Na szczęście nasze społeczeństwo staje się coraz bardziej świadome, wszyscy wiemy, że zdrowie zaczyna się na talerzu, warto zatem sięgnąć po przepisy, które pomogą nam cieszyć się lepszym samopoczuciem i zdrowiem. "Smakoterapia" to idealna pozycja dla osób, które pragną cieszyć się smakiem bez wyrzutów sumienia.
Chcesz ograniczyć w swojej diecie produkty przetworzone? Ktoś z Twoich bliskich albo Ty zmagasz się z alergią, która wyklucza wiele składników z pożywienia? Nie masz pomysłu na to, jak przyrządzić coś smacznego, a jednocześnie zdrowego? Jeśli, któreś z tych pytań dotyczy Ciebie to znak, że "Smakoterapia" musi koniecznie znaleźć się nie na Twojej półce, a najlepiej na kuchennym blacie. Nieważne, czy szukasz przepisu na pożywne śniadanie, sycący obiad, czy lekkie przekąski. Z tą książką z pewnością znajdziesz inspirację na każdy posiłek w ciągu dnia.
W “Smakoterapii” znajdziesz przepisy na bazie kaszy jaglanej oraz dania bez glutenu i nabiału. Dzięki niej przygotujesz także przekąski na bazie naturalnych składników i produktów roślinnych, dowiesz się również czego używać zamiast cukru. Pasta z pieczonego buraka, placki gryczane z bananami, sos tzatziki, jogurt wegański, pierogi z jagodami, czy sałatka z burakami to tylko niektóre przepisy, które tu znajdziesz.
"Smakoterapia" to propozycja napisana przez mamę, której syn jest alergikiem i która z miłości do dziecka oraz pasji do eksperymentowania w kuchni zebrała swoje receptury w formie książki. Wszystko to na bazie naturalnych składników roślinnych, ograniczając gluten, nabiał i cukier. Dzięki temu zyskasz nie tylko zdrowie, zapobiegniesz infekcjom, ale też będziesz cieszyć się lepszym samopoczuciem. Bez względu na to, czy jesz wszystko, jesteś wegetarianinem lub weganinem, czy cierpisz na jakąkolwiek nietolerancję pokarmową nie musisz się martwić pomysłami na pełnowartościowe danie. Możesz wykorzystać owoce i warzywa występujące w danym sezonie oraz niezastąpione kasze, z których możesz skomponować aromatyczny i zdrowy posiłek.
Iwona Zasuwa zajmuje się zawodowo emisją głosu i sztuką dla dzieci. Jest również znana na scenie muzycznej jako wokalistka sesyjna oraz chórzystka. Jednak, kiedy ma tylko okazję to dzieli się swoim doświadczeniem na własnym blogu smakoterapia.pl, który stał się fundamentem do stworzenia książki kulinarnej. "Matka Smakoterapia" jak sama siebie nazywa to kobieta, której styl slow food nie wystarczył od kiedy na świecie pojawił się jej syn. Zatem każdy jej przepis jest tworzony z podwójną troską i sercem, by dobrze wyglądało, było zdrowe i przede wszystkim smaczne. Autorka oferuje również zajęcia kulinarne. "Akademia Smakoterapii" to warsztaty przeznaczone zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.