Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Konopne gotowanie
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Eksploracja kuchni z wykorzystaniem marihuany otwiera przed nami niezliczone możliwości, które stymulują zmysły i poprawiają samopoczucie, niezależnie od tego, czy jesteśmy entuzjastami tej rośliny. Marihuana, używana w kulinariach od starożytności, właśnie teraz zyskuje na popularności w świecie kucharskim. Posiłki terapeutyczne działają na dwóch płaszczyznach: z jednej strony pomagają w walce z dolegliwościami dzięki swoim właściwościom leczniczym, z drugiej zaś wpływają pozytywnie na naszą psychikę, zmniejszając stres i poprawiając nastrój. Naukowe badania potwierdzają korzyści z włączania tej rośliny do diety.
„Konopne gotowanie” to jedyne w swoim rodzaju źródło wiedzy, które w przystępny sposób przedstawia informacje o marihuanie. Książka ta umożliwi ci zrozumienie, jak zdobyć receptę na medyczną marihuanę oraz jak prawidłowo z niej korzystać. Dodatkowo, zawiera przepisy na potrawy, które zachwycają zarówno wyglądem, jak i smakiem, gwarantując niezapomniane kulinarne doznania nawet w marzeniach sennych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
72.69 zł
nowa

- nowa książka
Wysyłka w ciągu 48h + czas dostawy
19.19 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
dobry
widoczne ślady używania
Dostępna ilość 5
Uwaga została 1 szt.
Posiadamy 5 szt.
Eksploracja kuchni z wykorzystaniem marihuany otwiera przed nami niezliczone możliwości, które stymulują zmysły i poprawiają samopoczucie, niezależnie od tego, czy jesteśmy entuzjastami tej rośliny. Marihuana, używana w kulinariach od starożytności, właśnie teraz zyskuje na popularności w świecie kucharskim. Posiłki terapeutyczne działają na dwóch płaszczyznach: z jednej strony pomagają w walce z dolegliwościami dzięki swoim właściwościom leczniczym, z drugiej zaś wpływają pozytywnie na naszą psychikę, zmniejszając stres i poprawiając nastrój. Naukowe badania potwierdzają korzyści z włączania tej rośliny do diety.
„Konopne gotowanie” to jedyne w swoim rodzaju źródło wiedzy, które w przystępny sposób przedstawia informacje o marihuanie. Książka ta umożliwi ci zrozumienie, jak zdobyć receptę na medyczną marihuanę oraz jak prawidłowo z niej korzystać. Dodatkowo, zawiera przepisy na potrawy, które zachwycają zarówno wyglądem, jak i smakiem, gwarantując niezapomniane kulinarne doznania nawet w marzeniach sennych.