Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Klasztorna Kuchnia Św Hildegardy. Ciasta. Kuchnia która leczy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W serii "Kuchnia, która leczy?", dietetycy i lekarze ostrzegają przed klasycznymi przyjemnościami, takimi jak strucle, ciasta czy torty. Czy istnieje sposób, by te smakołyki stały się jednocześnie zdrowe? Odpowiedź kryje się w prostocie zaleceń św. Hildegardy. Wszystkie prezentowane przepisy zostały przystosowane do jej programów żywieniowych, co oznacza wymianę i eliminację niezdrowych składników na rzecz tych bardziej wartościowych. Rezultatem są pyszne wypieki z wykorzystaniem mąki orkiszowej, nierafinowanego cukru trzcinowego oraz świeżych owoców. Na szczególną uwagę zasługuje ciasto bożonarodzeniowe z serem i bakaliami, plastry pomarańczowe z nadzieniem oraz świąteczny tort Sachera. Książka oferuje również cenne wskazówki dotyczące stosowania orkiszu w codziennej diecie, w tym jedenaście zasad, które ułatwiają jego włączenie do jadłospisu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W serii "Kuchnia, która leczy?", dietetycy i lekarze ostrzegają przed klasycznymi przyjemnościami, takimi jak strucle, ciasta czy torty. Czy istnieje sposób, by te smakołyki stały się jednocześnie zdrowe? Odpowiedź kryje się w prostocie zaleceń św. Hildegardy. Wszystkie prezentowane przepisy zostały przystosowane do jej programów żywieniowych, co oznacza wymianę i eliminację niezdrowych składników na rzecz tych bardziej wartościowych. Rezultatem są pyszne wypieki z wykorzystaniem mąki orkiszowej, nierafinowanego cukru trzcinowego oraz świeżych owoców. Na szczególną uwagę zasługuje ciasto bożonarodzeniowe z serem i bakaliami, plastry pomarańczowe z nadzieniem oraz świąteczny tort Sachera. Książka oferuje również cenne wskazówki dotyczące stosowania orkiszu w codziennej diecie, w tym jedenaście zasad, które ułatwiają jego włączenie do jadłospisu.
