Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kiszonki Smaki z natury
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Urozmaicenie diety poprzez włączenie smacznych i zdrowych, naturalnych kiszonek może być prawdziwą przygodą kulinarną. Książka ta dostarcza szczegółowych informacji oraz praktycznych wskazówek na temat kiszenia, przybliżając zarówno historię, jak i ciekawe fakty związane z tym procesem. Znajdziesz tu wiele przepisów na klasyczne oraz nietypowe kiszonki. Wypróbuj tradycyjne ogórki kiszone, jak również mniej popularne opcje, takie jak rzodkiewki, dynię, szparagi czy cytryny. Odkryj niespotykane przepisy na kiszone pączki z lipy lub zioła. Doświadcz egzotycznych smaków za pomocą kimchi w różnych odsłonach czy kalafiora z gochugaru. Jeden z rozdziałów książki poświęcony jest wyłącznie kiszeniu grzybów. Przepisy na kiszonki są uzupełnione o pomysły na smaczne i łatwe w przygotowaniu potrawy z ich wykorzystaniem. Przedstawiono szczegółowo i przystępnie cały proces kiszenia, niezbędne narzędzia, składniki i techniki. Autorka dzieli się radami dotyczącymi optymalnej temperatury i czasu fermentacji, przechowywania kiszonek oraz rozwiązywania ewentualnych problemów. Jest to książka dla wszystkich, którzy chcą spróbować swoich sił w kiszeniu, ale także dla bardziej doświadczonych kucharzy szukających inspirujących przepisów. Wykorzystaj bogactwo natury z łatwością! Urszula Wojciechowska, autorka bloga Kiszonki Tofalarii, od wielu lat dzieli się swoją wiedzą, pomysłami i eksperymentami w dziedzinie kiszenia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Urozmaicenie diety poprzez włączenie smacznych i zdrowych, naturalnych kiszonek może być prawdziwą przygodą kulinarną. Książka ta dostarcza szczegółowych informacji oraz praktycznych wskazówek na temat kiszenia, przybliżając zarówno historię, jak i ciekawe fakty związane z tym procesem. Znajdziesz tu wiele przepisów na klasyczne oraz nietypowe kiszonki. Wypróbuj tradycyjne ogórki kiszone, jak również mniej popularne opcje, takie jak rzodkiewki, dynię, szparagi czy cytryny. Odkryj niespotykane przepisy na kiszone pączki z lipy lub zioła. Doświadcz egzotycznych smaków za pomocą kimchi w różnych odsłonach czy kalafiora z gochugaru. Jeden z rozdziałów książki poświęcony jest wyłącznie kiszeniu grzybów. Przepisy na kiszonki są uzupełnione o pomysły na smaczne i łatwe w przygotowaniu potrawy z ich wykorzystaniem. Przedstawiono szczegółowo i przystępnie cały proces kiszenia, niezbędne narzędzia, składniki i techniki. Autorka dzieli się radami dotyczącymi optymalnej temperatury i czasu fermentacji, przechowywania kiszonek oraz rozwiązywania ewentualnych problemów. Jest to książka dla wszystkich, którzy chcą spróbować swoich sił w kiszeniu, ale także dla bardziej doświadczonych kucharzy szukających inspirujących przepisów. Wykorzystaj bogactwo natury z łatwością! Urszula Wojciechowska, autorka bloga Kiszonki Tofalarii, od wielu lat dzieli się swoją wiedzą, pomysłami i eksperymentami w dziedzinie kiszenia.
