Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedz pysznie sezonowo
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pozwól sobie na kulinarną podróż z Anną Zyśk, autorką znanego profilu na Instagramie @jedz.pysznie, która w swojej książce dzieli się niemal 120 przepisami na potrawy wykorzystujące sezonowe dobrodziejstwa natury. Podstawą naszego jadłospisu powinny być świeże, lokalne warzywa i owoce, które właśnie w sezonie są nie tylko najtańsze, ale i najbogatsze w smaku i wartości odżywcze. Jeśli brakuje Ci pomysłów na ich wykorzystanie, ta pozycja jest idealna dla Ciebie!
Książka ta tętni smakami każdej pory roku. Wiosną ciesz się młodymi warzywami, latem delektuj się lekkimi deserami i sałatkami owocowymi, jesienią rozkoszuj się zupami pełnymi aromatu, a zimą skosztuj prostych i smacznych dań na chłodniejsze dni. Odkryj nowe sposoby na wykorzystanie warzyw i owoców, takie jak bakłażanowe kotlety, fasolkowe frytki, szpinakowy chleb czy ziemniaczany sernik. Co więcej, dzięki podanej kaloryczności i zawartości makroskładników, włączanie tych potraw do swojego codziennego menu stanie się prostsze i bardziej efektywne.
Zakończ kulinarną rutynę i czerp przyjemność z korzystania z sezonowych darów natury przez cały rok!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pozwól sobie na kulinarną podróż z Anną Zyśk, autorką znanego profilu na Instagramie @jedz.pysznie, która w swojej książce dzieli się niemal 120 przepisami na potrawy wykorzystujące sezonowe dobrodziejstwa natury. Podstawą naszego jadłospisu powinny być świeże, lokalne warzywa i owoce, które właśnie w sezonie są nie tylko najtańsze, ale i najbogatsze w smaku i wartości odżywcze. Jeśli brakuje Ci pomysłów na ich wykorzystanie, ta pozycja jest idealna dla Ciebie!
Książka ta tętni smakami każdej pory roku. Wiosną ciesz się młodymi warzywami, latem delektuj się lekkimi deserami i sałatkami owocowymi, jesienią rozkoszuj się zupami pełnymi aromatu, a zimą skosztuj prostych i smacznych dań na chłodniejsze dni. Odkryj nowe sposoby na wykorzystanie warzyw i owoców, takie jak bakłażanowe kotlety, fasolkowe frytki, szpinakowy chleb czy ziemniaczany sernik. Co więcej, dzięki podanej kaloryczności i zawartości makroskładników, włączanie tych potraw do swojego codziennego menu stanie się prostsze i bardziej efektywne.
Zakończ kulinarną rutynę i czerp przyjemność z korzystania z sezonowych darów natury przez cały rok!
