Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedz pysznie bez pszenicy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Coraz więcej osób boryka się z problemami związanymi z trawieniem pszenicy, co prowadzi do alergii, nietolerancji pokarmowej czy celiakii. W takich przypadkach dieta eliminacyjna staje się kluczowym rozwiązaniem. Nie jest jednak łatwo komponować posiłki, gdy trzeba wykluczyć produkty, które były dotychczas podstawą codziennej diety. Wszechobecność glutenu, obecnego nawet w produktach takich jak wędliny, kostki rosołowe, keczup czy batony czekoladowe, sprawia, że unikanie go wydaje się prawdziwym wyzwaniem. A gdy chcemy jeszcze zgubić kilka kilogramów, osiągnięcie idealnej wagi i dobrego samopoczucia bez drastycznych wyrzeczeń może wydawać się nieosiągalne. Jednak nic nie jest niemożliwe. Pewna dietetyczna hedonistka, zwolenniczka zdrowego i przede wszystkim smacznego jedzenia, odkryła sposób na schudnięcie bez rezygnacji z przyjemności jedzenia, bez glutenu!
Poradnik ten oferuje nie tylko praktyczny program odchudzania na osiem tygodni z listami zakupów, lecz także mnóstwo cennych informacji o diecie bezglutenowej i zdrowym odżywianiu. Dodatkową zaletą jest szczegółowa lista dodatków do żywności, wskazująca, które z nich są bezpieczne, a których lepiej unikać.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Coraz więcej osób boryka się z problemami związanymi z trawieniem pszenicy, co prowadzi do alergii, nietolerancji pokarmowej czy celiakii. W takich przypadkach dieta eliminacyjna staje się kluczowym rozwiązaniem. Nie jest jednak łatwo komponować posiłki, gdy trzeba wykluczyć produkty, które były dotychczas podstawą codziennej diety. Wszechobecność glutenu, obecnego nawet w produktach takich jak wędliny, kostki rosołowe, keczup czy batony czekoladowe, sprawia, że unikanie go wydaje się prawdziwym wyzwaniem. A gdy chcemy jeszcze zgubić kilka kilogramów, osiągnięcie idealnej wagi i dobrego samopoczucia bez drastycznych wyrzeczeń może wydawać się nieosiągalne. Jednak nic nie jest niemożliwe. Pewna dietetyczna hedonistka, zwolenniczka zdrowego i przede wszystkim smacznego jedzenia, odkryła sposób na schudnięcie bez rezygnacji z przyjemności jedzenia, bez glutenu!
Poradnik ten oferuje nie tylko praktyczny program odchudzania na osiem tygodni z listami zakupów, lecz także mnóstwo cennych informacji o diecie bezglutenowej i zdrowym odżywianiu. Dodatkową zaletą jest szczegółowa lista dodatków do żywności, wskazująca, które z nich są bezpieczne, a których lepiej unikać.
