Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedz czekoladę i żyj 100 lat
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Żyjemy w świecie pełnym pośpiechu, stresu i szybkiego, niezdrowego jedzenia. Gdyby istniała jedna pigułka na te problemy... Okazuje się, że jest — w smakowitej postaci. Dobra czekolada to prawdziwe superjedzenie, które wspiera zarówno ciało, jak i ducha. To smakowita przyjemność, która potrafi ukoić zszargane nerwy. W książce Nataszy Kotarskiej znajdziesz wskazówki, jak stworzyć własny rytuał z wykorzystaniem czekolady, aby na moment uciec od codziennego biegu. Publikacja „Jedz czekoladę i żyj 100 lat” oferuje sprawdzony sposób na chwilę wytchnienia, udowadnia zdrowotne właściwości dobrej czekolady i zmienia nasze podejście do jej smakowania. W książce znajdują się praktyczne porady dotyczące wyboru i przechowywania czekolady, aby nie straciła swoich cennych właściwości, oraz przepisy na pyszne czekoladowe potrawy. Wszystko to poparte jest doświadczeniem autorki zdobytym w International Institute of Chocolate and Cacao Tasting oraz Chocolate University.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Żyjemy w świecie pełnym pośpiechu, stresu i szybkiego, niezdrowego jedzenia. Gdyby istniała jedna pigułka na te problemy... Okazuje się, że jest — w smakowitej postaci. Dobra czekolada to prawdziwe superjedzenie, które wspiera zarówno ciało, jak i ducha. To smakowita przyjemność, która potrafi ukoić zszargane nerwy. W książce Nataszy Kotarskiej znajdziesz wskazówki, jak stworzyć własny rytuał z wykorzystaniem czekolady, aby na moment uciec od codziennego biegu. Publikacja „Jedz czekoladę i żyj 100 lat” oferuje sprawdzony sposób na chwilę wytchnienia, udowadnia zdrowotne właściwości dobrej czekolady i zmienia nasze podejście do jej smakowania. W książce znajdują się praktyczne porady dotyczące wyboru i przechowywania czekolady, aby nie straciła swoich cennych właściwości, oraz przepisy na pyszne czekoladowe potrawy. Wszystko to poparte jest doświadczeniem autorki zdobytym w International Institute of Chocolate and Cacao Tasting oraz Chocolate University.
