Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Japoński rok od kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka zabiera czytelnika na fascynującą wędrówkę przez japońskie pory roku, odkrywając ich unikalne potrawy, tradycje i święta. Każda z czterech pór roku jest wzbogacona o przepisy na japońskie dania, które można z łatwością przygotować w domu, korzystając z sezonowych składników dostępnych w Polsce. Przepisy zostały stworzone przez Japończyków, którzy prowadzą warsztaty kulinarne dla obcokrajowców zarówno w Europie, jak i w Japonii, co czyni je idealnie dostosowanymi do gotowania poza granicami Japonii. Autorzy dzielą się również swoimi osobistymi historiami i refleksjami, oferując cenne spojrzenie na mentalność oraz codzienne życie mieszkańców Kraju Kwitnącej Wiśni. Książka jest wzbogacona o artystyczne fotografie przedstawiające japońskie pory roku, tradycje oraz potrawy, co dodatkowo urozmaica całą publikację.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka zabiera czytelnika na fascynującą wędrówkę przez japońskie pory roku, odkrywając ich unikalne potrawy, tradycje i święta. Każda z czterech pór roku jest wzbogacona o przepisy na japońskie dania, które można z łatwością przygotować w domu, korzystając z sezonowych składników dostępnych w Polsce. Przepisy zostały stworzone przez Japończyków, którzy prowadzą warsztaty kulinarne dla obcokrajowców zarówno w Europie, jak i w Japonii, co czyni je idealnie dostosowanymi do gotowania poza granicami Japonii. Autorzy dzielą się również swoimi osobistymi historiami i refleksjami, oferując cenne spojrzenie na mentalność oraz codzienne życie mieszkańców Kraju Kwitnącej Wiśni. Książka jest wzbogacona o artystyczne fotografie przedstawiające japońskie pory roku, tradycje oraz potrawy, co dodatkowo urozmaica całą publikację.
