Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jakubiak lokalnie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jako entuzjasta lokalnych produktów i regionalnych specjałów, mam nadzieję, że uda się zachęcić coraz więcej osób do docenienia bogactwa polskich wyrobów. Nasza kuchnia to prawdziwy skarb - zarówno pod względem smaku, jak i różnorodności oraz jakości. Oczywiście, nie skupiam się wyłącznie na tradycyjnych recepturach. Czerpię inspirację z kuchni z różnych zakątków świata, by tworzyć unikalne potrawy, które bazują na polskich składnikach, ale jednocześnie są świeże, ciekawe i smaczne. Jedzenie powinno być przyjemnością! W tej książce zebrałem przepisy, które zdobyły uznanie mojej rodziny, widzów programu i gości restauracji. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym kucharzem, zaawansowanym smakoszem, miłośnikiem mięsa czy weganinem, znajdziesz tu coś dla siebie. Życzę niezapomnianych wrażeń podczas gotowania i gorąco zachęcam do odkrywania lokalnych smaków w Polsce. Tomasz Jakubiak
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jako entuzjasta lokalnych produktów i regionalnych specjałów, mam nadzieję, że uda się zachęcić coraz więcej osób do docenienia bogactwa polskich wyrobów. Nasza kuchnia to prawdziwy skarb - zarówno pod względem smaku, jak i różnorodności oraz jakości. Oczywiście, nie skupiam się wyłącznie na tradycyjnych recepturach. Czerpię inspirację z kuchni z różnych zakątków świata, by tworzyć unikalne potrawy, które bazują na polskich składnikach, ale jednocześnie są świeże, ciekawe i smaczne. Jedzenie powinno być przyjemnością! W tej książce zebrałem przepisy, które zdobyły uznanie mojej rodziny, widzów programu i gości restauracji. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym kucharzem, zaawansowanym smakoszem, miłośnikiem mięsa czy weganinem, znajdziesz tu coś dla siebie. Życzę niezapomnianych wrażeń podczas gotowania i gorąco zachęcam do odkrywania lokalnych smaków w Polsce. Tomasz Jakubiak
