Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Fit desery. Na słodko bez cukru
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kto z nas nie czuje przyjemności, sięgając po coś słodkiego? To całkiem naturalne, ponieważ gdy nasze kubki smakowe odbierają smak słodyczy, mózg uwalnia endorfiny, które poprawiają nasz nastrój. Jednak musimy pamiętać, że nadmiar cukru nie jest obojętny dla naszego zdrowia.
Nie będziemy wprowadzać cię w błąd obietnicami, że jedząc nasze przysmaki nie przybierzesz na wadze — to nie jest prawda! Każdy nadmiar kalorii, nawet z najbardziej zdrowych składników, prowadzi do przyrostu masy ciała.
Jak zatem cieszyć się deserami, jednocześnie dbając o zdrowie i linię? To możliwe! Wystarczy nauczyć się tworzyć i wybierać słodycze, które nie tylko zaspokoją podniebienie, ale także będą dobroczynne dla organizmu.
W tej książce znajdziesz receptury na desery bez dodatku białego cukru. Zamiast tego, wykorzystujemy naturalne słodziki, takie jak owoce (banan, daktyle), miód, a także zamienniki cukru, takie jak ksylitol oraz erytrytol czy syropy.
Przygotuj z nami zdrowe desery:
- lody, sorbety i koktajle,
- musy i puddingi,
- owoce i orzechy w czekoladzie,
- naleśniki, placuszki, omlety, gofry,
- ciasteczka i ciasta,
- muffinki.
Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to doświadczone dietetyczki, założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Są autorkami wielu książek oraz artykułów i często gościły w programach telewizyjnych na kanałach takich jak Kuchnia+, Polsat i TVN.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kto z nas nie czuje przyjemności, sięgając po coś słodkiego? To całkiem naturalne, ponieważ gdy nasze kubki smakowe odbierają smak słodyczy, mózg uwalnia endorfiny, które poprawiają nasz nastrój. Jednak musimy pamiętać, że nadmiar cukru nie jest obojętny dla naszego zdrowia.
Nie będziemy wprowadzać cię w błąd obietnicami, że jedząc nasze przysmaki nie przybierzesz na wadze — to nie jest prawda! Każdy nadmiar kalorii, nawet z najbardziej zdrowych składników, prowadzi do przyrostu masy ciała.
Jak zatem cieszyć się deserami, jednocześnie dbając o zdrowie i linię? To możliwe! Wystarczy nauczyć się tworzyć i wybierać słodycze, które nie tylko zaspokoją podniebienie, ale także będą dobroczynne dla organizmu.
W tej książce znajdziesz receptury na desery bez dodatku białego cukru. Zamiast tego, wykorzystujemy naturalne słodziki, takie jak owoce (banan, daktyle), miód, a także zamienniki cukru, takie jak ksylitol oraz erytrytol czy syropy.
Przygotuj z nami zdrowe desery:
- lody, sorbety i koktajle,
- musy i puddingi,
- owoce i orzechy w czekoladzie,
- naleśniki, placuszki, omlety, gofry,
- ciasteczka i ciasta,
- muffinki.
Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to doświadczone dietetyczki, założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera. Są autorkami wielu książek oraz artykułów i często gościły w programach telewizyjnych na kanałach takich jak Kuchnia+, Polsat i TVN.
