Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Fakt Radzi
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Chleb to nieodłączna część codziennej diety wielu osób na całym świecie. Możemy wybierać spośród różnych rodzajów pieczywa, od bułek i bagietek po bajgle i inne wypieki, które mogą być pszenne, żytnie, kukurydziane, jasne bądź ciemne. Szczególnie cenne są jednak te pełnoziarniste, zawierające całe ziarna zbóż, które dostarczają naszemu organizmowi niezbędnych substancji odżywczych. Nie jest zaskoczeniem, że pieczywo odgrywa kluczową rolę w wielu potrawach, bowiem stanowi nie tylko smaczny dodatek, lecz także bogate źródło węglowodanów, magnezu, żelaza oraz witamin z grupy B i E, a ponadto błonnika, który jest istotny dla zdrowia. Pieczywo przygotowane w domu, własnoręcznie, dodatkowo wzbogaca naszą dietę, dlatego warto zadbać, aby nie zabrakło go w codziennym jadłospisie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
12.67 zł
nowa

- nowa książka
Wysyłka w ciągu 48h + czas dostawy
jak nowa
5.06 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
Dostępna ilość 7
Uwaga została 1 szt.
Posiadamy 7 szt.
Chleb to nieodłączna część codziennej diety wielu osób na całym świecie. Możemy wybierać spośród różnych rodzajów pieczywa, od bułek i bagietek po bajgle i inne wypieki, które mogą być pszenne, żytnie, kukurydziane, jasne bądź ciemne. Szczególnie cenne są jednak te pełnoziarniste, zawierające całe ziarna zbóż, które dostarczają naszemu organizmowi niezbędnych substancji odżywczych. Nie jest zaskoczeniem, że pieczywo odgrywa kluczową rolę w wielu potrawach, bowiem stanowi nie tylko smaczny dodatek, lecz także bogate źródło węglowodanów, magnezu, żelaza oraz witamin z grupy B i E, a ponadto błonnika, który jest istotny dla zdrowia. Pieczywo przygotowane w domu, własnoręcznie, dodatkowo wzbogaca naszą dietę, dlatego warto zadbać, aby nie zabrakło go w codziennym jadłospisie.