InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pokarm powinien być waszym lekarstwem twierdzili od czasów ojca medycyny Hipokratesa wielcy lekarze i naturaliści. Pierwsze miejsce wśród leczących pokarmów należy się warzywom. Ich duży udział w diecie jest niezbędnym warunkiem zdrowia - pomagają przy wielu dolegliwościach i chorobach cywilizacyjnych, w tym nowotworowych. Dlatego w wielu poradnikach antyrakowej profilaktyki podkreśla się uzdrawiającą rolę warzyw. Najlepiej, aby pochodziły one z upraw ekologicznych. Z warzyw można sporządzać w domu wiele leków, wykorzystywać je w kuracjach i stosować jako kosmetyki. Warto poznać i sięgać po leki z ekologicznej apteki warzywnej. Poradnik EKOLOGICZNA APTECZKA WARZYWNA ma to ułatwić.
Ekologiczna apteczka warzywna cz.1 zawiera:
Ponad 200 porad, recept jak stosować najpopularniejsze warzywa w kuracjach domowych leczących najrozmaitsze schorzenia od wątroby, nerek, reumatyzmu, serca począwszy na skórze, nerwach, przeziębieniach skończywszy
Rady ile, kiedy, jakie warzywa jeść by zapobiegać chorobom, wzmacniać organizm
Prezentację walorów dietetycznych warzyw i ich rolę w profilaktyce wielu chorób
Omówienie zastosowania najpopularniejszych warzyw jako domowych kosmetyków
Porady jak najlepiej wykorzystywać walory warzyw w kuchni
Przepisy kulinarne na potrawy o walorach uzdrawiających
Wskazówki z jakich upraw, kiedy i od kogo najlepiej kupować warzywa, jak je przechowywać, konserwować
Informacje czym różnią się warzywa ekologiczne od tych z marketu, dlaczego są wartościowsze, cenniejsze zdrowotnie
Szczegółowe informacje o walorach antyrakowych poszczególnych warzyw i ich wykorzystaniu w PROFILAKTYCE ANTYRAKOWEJ
Omówione warzywa: KAPUSTA - POMIDOR - MARCHEW - OGÓREK - ZIEMNIAK - SAŁATA - BURAK - CEBULA - SELER - PIETRUSZKA
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pokarm powinien być waszym lekarstwem twierdzili od czasów ojca medycyny Hipokratesa wielcy lekarze i naturaliści. Pierwsze miejsce wśród leczących pokarmów należy się warzywom. Ich duży udział w diecie jest niezbędnym warunkiem zdrowia - pomagają przy wielu dolegliwościach i chorobach cywilizacyjnych, w tym nowotworowych. Dlatego w wielu poradnikach antyrakowej profilaktyki podkreśla się uzdrawiającą rolę warzyw. Najlepiej, aby pochodziły one z upraw ekologicznych. Z warzyw można sporządzać w domu wiele leków, wykorzystywać je w kuracjach i stosować jako kosmetyki. Warto poznać i sięgać po leki z ekologicznej apteki warzywnej. Poradnik EKOLOGICZNA APTECZKA WARZYWNA ma to ułatwić.
Ekologiczna apteczka warzywna cz.1 zawiera:
Ponad 200 porad, recept jak stosować najpopularniejsze warzywa w kuracjach domowych leczących najrozmaitsze schorzenia od wątroby, nerek, reumatyzmu, serca począwszy na skórze, nerwach, przeziębieniach skończywszy
Rady ile, kiedy, jakie warzywa jeść by zapobiegać chorobom, wzmacniać organizm
Prezentację walorów dietetycznych warzyw i ich rolę w profilaktyce wielu chorób
Omówienie zastosowania najpopularniejszych warzyw jako domowych kosmetyków
Porady jak najlepiej wykorzystywać walory warzyw w kuchni
Przepisy kulinarne na potrawy o walorach uzdrawiających
Wskazówki z jakich upraw, kiedy i od kogo najlepiej kupować warzywa, jak je przechowywać, konserwować
Informacje czym różnią się warzywa ekologiczne od tych z marketu, dlaczego są wartościowsze, cenniejsze zdrowotnie
Szczegółowe informacje o walorach antyrakowych poszczególnych warzyw i ich wykorzystaniu w PROFILAKTYCE ANTYRAKOWEJ
Omówione warzywa: KAPUSTA - POMIDOR - MARCHEW - OGÓREK - ZIEMNIAK - SAŁATA - BURAK - CEBULA - SELER - PIETRUSZKA