Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Egzotyczne owoce, używki, przyprawy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy zastanawiałeś się kiedyś, co sprawia, że gujawa zdobyła tak ogromną popularność na całym świecie? Który owoc zawiera najwięcej niezbędnych dla naszego organizmu minerałów? Czy wiesz, jak wszechstronne zastosowanie mają figi? A gdzie najczęściej spotkasz arbutus, pitangę lub rambutan? Zastanawiasz się, do jakich celów służą kardamon i guarana? Na te i wiele innych pytań odpowiada ten fascynujący przewodnik po egzotycznych owocach, stworzony przez profesor Elizę Lamer-Zarawską. Autorka, uznany autorytet w dziedzinie fitoterapii, oferuje czytelnikom szczegółową i przystępną charakterystykę blisko stu roślin wyróżniających się smacznymi, zdrowymi i wyjątkowymi owocami. Książka jest także wzbogacona o oryginalne przepisy, które z pewnością zainteresują każdego miłośnika kulinariów. Dzięki tej publikacji odkryjesz nowe smaki i dowiesz się, jak je wykorzystać w kuchni – to niezbędnik, który warto mieć w swojej biblioteczce!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy zastanawiałeś się kiedyś, co sprawia, że gujawa zdobyła tak ogromną popularność na całym świecie? Który owoc zawiera najwięcej niezbędnych dla naszego organizmu minerałów? Czy wiesz, jak wszechstronne zastosowanie mają figi? A gdzie najczęściej spotkasz arbutus, pitangę lub rambutan? Zastanawiasz się, do jakich celów służą kardamon i guarana? Na te i wiele innych pytań odpowiada ten fascynujący przewodnik po egzotycznych owocach, stworzony przez profesor Elizę Lamer-Zarawską. Autorka, uznany autorytet w dziedzinie fitoterapii, oferuje czytelnikom szczegółową i przystępną charakterystykę blisko stu roślin wyróżniających się smacznymi, zdrowymi i wyjątkowymi owocami. Książka jest także wzbogacona o oryginalne przepisy, które z pewnością zainteresują każdego miłośnika kulinariów. Dzięki tej publikacji odkryjesz nowe smaki i dowiesz się, jak je wykorzystać w kuchni – to niezbędnik, który warto mieć w swojej biblioteczce!
