Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowa kuchnia koreańska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Koreańska sztuka kulinarna to nieodłączny element życia codziennego, pełen tradycji i wspólnoty. Kimchi, przygotowywane w gronie rodzinnym, to tylko początek. Podczas biesiady, koreańskie stoły uginają się pod kolorowymi potrawami, umiejętnie łączonymi z lokalnymi alkoholami, co wydobywa ich pełnię smaku.
Wejdź w świat koreańskiej kuchni z pomocą 100 autentycznych przepisów, które są zarówno proste, jak i dostosowane do różnych poziomów umiejętności kulinarnych. Praktyczne wskazówki oraz techniki, takie jak fermentacja w domu, ułatwią ci odkrywanie nowych smaków i składników.
Poznaj smak domowego bibimbapu, chłodnej zupy z wodorostów, pikantnej wołowiny z warzywami, delikatnych roladek z dorsza czy ragotu z kimchi. Na deser spróbuj naleśników hotteok z matchą i białą czekoladą, które zachwycą każde podniebienie.
Zanurz się w koreańskiej tradycji dzielenia się jedzeniem, która jest pełna głębokich wspomnień. Od dzieciństwa w Korei pamiętam góry kapusty, z której wspólnie z rodziną robiliśmy kimchi oraz półki pełne suszących się papryczek chili i zapach fermentującej soi, z której powstawał doenjang. Moje gotowanie wciąż inspirowane jest mantrami kobiet z mojej rodziny, przypominającymi o porządku składników, palecie barw i idealnej ilości przypraw w każdym daniu.
Jina Jung
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Koreańska sztuka kulinarna to nieodłączny element życia codziennego, pełen tradycji i wspólnoty. Kimchi, przygotowywane w gronie rodzinnym, to tylko początek. Podczas biesiady, koreańskie stoły uginają się pod kolorowymi potrawami, umiejętnie łączonymi z lokalnymi alkoholami, co wydobywa ich pełnię smaku.
Wejdź w świat koreańskiej kuchni z pomocą 100 autentycznych przepisów, które są zarówno proste, jak i dostosowane do różnych poziomów umiejętności kulinarnych. Praktyczne wskazówki oraz techniki, takie jak fermentacja w domu, ułatwią ci odkrywanie nowych smaków i składników.
Poznaj smak domowego bibimbapu, chłodnej zupy z wodorostów, pikantnej wołowiny z warzywami, delikatnych roladek z dorsza czy ragotu z kimchi. Na deser spróbuj naleśników hotteok z matchą i białą czekoladą, które zachwycą każde podniebienie.
Zanurz się w koreańskiej tradycji dzielenia się jedzeniem, która jest pełna głębokich wspomnień. Od dzieciństwa w Korei pamiętam góry kapusty, z której wspólnie z rodziną robiliśmy kimchi oraz półki pełne suszących się papryczek chili i zapach fermentującej soi, z której powstawał doenjang. Moje gotowanie wciąż inspirowane jest mantrami kobiet z mojej rodziny, przypominającymi o porządku składników, palecie barw i idealnej ilości przypraw w każdym daniu.
Jina Jung
