Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dobra kuchnia. Miary i miarki niezbędne w kuchni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W kuchni precyzyjne pomiary są nieodłącznym elementem przygotowywania potraw. Zarówno amatorzy, jak i doświadczeni szefowie kuchni zdają sobie sprawę, że bez dokładnego odmierzania składników nie można osiągnąć doskonałych rezultatów. W przepisach znajdziemy szczegółowe informacje dotyczące ilości produktów, jednak pojawiają się różne formy miar – niektóre wskazują ilości w łyżkach i szklankach, inne w litrach czy kilogramach. Komplikacje te nasilają się, gdy sięgamy po przepisy z krajów, które stosują różne systemy miar, lub gdy przeszukujemy stare książki kucharskie w poszukiwaniu tradycyjnych receptur. Dostosowanie się do różnorodnych jednostek jest często niezbędne, aby z powodzeniem odtworzyć smakowite dania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W kuchni precyzyjne pomiary są nieodłącznym elementem przygotowywania potraw. Zarówno amatorzy, jak i doświadczeni szefowie kuchni zdają sobie sprawę, że bez dokładnego odmierzania składników nie można osiągnąć doskonałych rezultatów. W przepisach znajdziemy szczegółowe informacje dotyczące ilości produktów, jednak pojawiają się różne formy miar – niektóre wskazują ilości w łyżkach i szklankach, inne w litrach czy kilogramach. Komplikacje te nasilają się, gdy sięgamy po przepisy z krajów, które stosują różne systemy miar, lub gdy przeszukujemy stare książki kucharskie w poszukiwaniu tradycyjnych receptur. Dostosowanie się do różnorodnych jednostek jest często niezbędne, aby z powodzeniem odtworzyć smakowite dania.
