Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DANIA Z SERÓW I TWAROGÓW DOBRA KUCHNIA Marta Szydłowska
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sery dzielimy na świeże, fermentowane i gotowane. Mają one zalety mleka i niezaprzeczalną nad nim przewagę - są lepiej przyswajalne. Sery są przede wszystkim źródłem białka i mogą pod tym względem konkurować z mięsem, są także bardzo ważnym źródłem wapni...
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sery dzielimy na świeże, fermentowane i gotowane. Mają one zalety mleka i niezaprzeczalną nad nim przewagę - są lepiej przyswajalne. Sery są przede wszystkim źródłem białka i mogą pod tym względem konkurować z mięsem, są także bardzo ważnym źródłem wapni...