Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dania jednogarnkowe
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Chcesz nakarmić w zwykły dzień czteroosobową rodzinę, wydać w weekend przyjęcie, przygotować posiłek dla siebie lub dwojga osób? W książce Minga Tsai i Arthura Boehma znajdziesz inspirację do zrobienia zdrowych, prostych i niedrogich - choć wyjątkowo smacznych - dań jednogarnkowych. Przepisy ułożono według siedmiu technik jednogarnkowego gotowania - duszenie, gotowanie w woku, smażenie, gotowanie w wysokiej temperaturze, pieczenie, sałatki oraz zupy. Przejawia się w nich przekonanie Minga, że codzienna dieta powinna zaspokajać cztery podstawowe potrzeby: smaku, pożywności, prostoty i dostępności. W każdym przepisie zwrócono uwagę na zawartość tłuszczów i alergenów oraz różnorodność składników. Dania są niedrogie, a ich przygotowanie proste - większość receptur przewiduje użycie tylko jednego garnka lub naczynia do gotowania.
"Ming Tsai połączył techniki kulinarne i składniki Azji i Zachodu i stworzył cudownie smakowity świat nowoczesnych, prostych dań jednogarnkowych, który powinien stać się elementem codzienności każdej rodziny. Znakomita książka!"
- Madhur Jaffrey
"Tsai wyczarowuje jednogarnkowe cuda. Po prostu łatwe. Po prostu pyszne. Po prostu Ming!"
- Rachael Ray
"Wyborne dania! Usatysfakcjonują i rodzinę, i menedżera banku."
- Simon Majumdar
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Chcesz nakarmić w zwykły dzień czteroosobową rodzinę, wydać w weekend przyjęcie, przygotować posiłek dla siebie lub dwojga osób? W książce Minga Tsai i Arthura Boehma znajdziesz inspirację do zrobienia zdrowych, prostych i niedrogich - choć wyjątkowo smacznych - dań jednogarnkowych. Przepisy ułożono według siedmiu technik jednogarnkowego gotowania - duszenie, gotowanie w woku, smażenie, gotowanie w wysokiej temperaturze, pieczenie, sałatki oraz zupy. Przejawia się w nich przekonanie Minga, że codzienna dieta powinna zaspokajać cztery podstawowe potrzeby: smaku, pożywności, prostoty i dostępności. W każdym przepisie zwrócono uwagę na zawartość tłuszczów i alergenów oraz różnorodność składników. Dania są niedrogie, a ich przygotowanie proste - większość receptur przewiduje użycie tylko jednego garnka lub naczynia do gotowania.
"Ming Tsai połączył techniki kulinarne i składniki Azji i Zachodu i stworzył cudownie smakowity świat nowoczesnych, prostych dań jednogarnkowych, który powinien stać się elementem codzienności każdej rodziny. Znakomita książka!"
- Madhur Jaffrey
"Tsai wyczarowuje jednogarnkowe cuda. Po prostu łatwe. Po prostu pyszne. Po prostu Ming!"
- Rachael Ray
"Wyborne dania! Usatysfakcjonują i rodzinę, i menedżera banku."
- Simon Majumdar