Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie dziecka w pierwszym roku życia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka napisana przez zespół doświadczonych dietetyczek, które są również mamami, stanowi cenne źródło informacji na temat żywienia niemowląt, rozwiewając szereg wątpliwości związanych z tą tematyką. Porusza pytania dotyczące karmienia naturalnego, w tym jego długości, oraz momentu, w którym dziecko jest gotowe na stałe pokarmy. Znajdują się tu także informacje na temat tego, kiedy wprowadzać do diety produkty zawierające gluten, orzechy czy truskawki, i czy są one odpowiednie dla tak małego dziecka.
Książka oferuje obszerny zestaw wiedzy i inspiracji dla rodziców na temat gotowania zdrowych posiłków. Autorki przygotowały ponad 120 przepisów, które wspierają prawidłowe żywienie niemowląt w ich pierwszym roku życia, wprowadzając je bezpiecznie w świat smaków. Publikacja ta zawiera najnowsze dane na temat karmienia piersią oraz sztucznego, a także zasady rozszerzania diety w pierwszym roku życia dziecka, w tym zasady wprowadzania produktów o stałej konsystencji oraz produktów mogących wywoływać alergie.
Dodatkowo, książka zawiera informacje o metodzie karmienia responsive feeding, rady dotyczące wielkości porcji, częstotliwości karmienia oraz sposobów rozpoznawania, czy dziecko jest najedzone. Opisane są także zalety i wady gotowych dań oraz tych przygotowywanych samodzielnie, a także kwestie związane z BLW i dietą wegetariańską u dzieci. Autorki tej publikacji, Magdalena Czyrynda-Koleda, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska oraz Monika Stromkie-Złomaniec, są renomowanymi specjalistkami ds. żywienia, pracującymi na co dzień w warszawskich poradniach dietetycznych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka napisana przez zespół doświadczonych dietetyczek, które są również mamami, stanowi cenne źródło informacji na temat żywienia niemowląt, rozwiewając szereg wątpliwości związanych z tą tematyką. Porusza pytania dotyczące karmienia naturalnego, w tym jego długości, oraz momentu, w którym dziecko jest gotowe na stałe pokarmy. Znajdują się tu także informacje na temat tego, kiedy wprowadzać do diety produkty zawierające gluten, orzechy czy truskawki, i czy są one odpowiednie dla tak małego dziecka.
Książka oferuje obszerny zestaw wiedzy i inspiracji dla rodziców na temat gotowania zdrowych posiłków. Autorki przygotowały ponad 120 przepisów, które wspierają prawidłowe żywienie niemowląt w ich pierwszym roku życia, wprowadzając je bezpiecznie w świat smaków. Publikacja ta zawiera najnowsze dane na temat karmienia piersią oraz sztucznego, a także zasady rozszerzania diety w pierwszym roku życia dziecka, w tym zasady wprowadzania produktów o stałej konsystencji oraz produktów mogących wywoływać alergie.
Dodatkowo, książka zawiera informacje o metodzie karmienia responsive feeding, rady dotyczące wielkości porcji, częstotliwości karmienia oraz sposobów rozpoznawania, czy dziecko jest najedzone. Opisane są także zalety i wady gotowych dań oraz tych przygotowywanych samodzielnie, a także kwestie związane z BLW i dietą wegetariańską u dzieci. Autorki tej publikacji, Magdalena Czyrynda-Koleda, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska oraz Monika Stromkie-Złomaniec, są renomowanymi specjalistkami ds. żywienia, pracującymi na co dzień w warszawskich poradniach dietetycznych.
