Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Życie na zielono. Zdrowa dieta przez cały rok
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zielone warzywa to nie tylko barwne urozmaicenie posiłków, ale także jedno z najzdrowszych źródeł wartości odżywczych w naszej diecie. Dietetycy zalecają, abyśmy sięgali po nie kilka razy w ciągu dnia! Przygotowaliśmy dla Ciebie około 130 inspirujących przepisów na potrawy z zielonych produktów, które zostały podzielone zgodnie z rytmem czterech pór roku. Dzięki temu zyskasz możliwość wykorzystania świeżych i sezonowych warzyw oraz owoców.
Wiosną zasmakuj w apetycznej sałatce z zielonymi szparagami, która ożywi Twój posiłek. Lato przynosi orzeźwienie w postaci chłodnika ogórkowego, idealnego na ciepłe dni. Jesień to czas na odporność, którą wzmocnisz, przygotowując faszerowane cukinie. Zima z kolei będzie rozgrzewająca dzięki wyśmienitej wieprzowinie z jarmużem.
Życzymy smacznego i zdrowego gotowania przez cały rok!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zielone warzywa to nie tylko barwne urozmaicenie posiłków, ale także jedno z najzdrowszych źródeł wartości odżywczych w naszej diecie. Dietetycy zalecają, abyśmy sięgali po nie kilka razy w ciągu dnia! Przygotowaliśmy dla Ciebie około 130 inspirujących przepisów na potrawy z zielonych produktów, które zostały podzielone zgodnie z rytmem czterech pór roku. Dzięki temu zyskasz możliwość wykorzystania świeżych i sezonowych warzyw oraz owoców.
Wiosną zasmakuj w apetycznej sałatce z zielonymi szparagami, która ożywi Twój posiłek. Lato przynosi orzeźwienie w postaci chłodnika ogórkowego, idealnego na ciepłe dni. Jesień to czas na odporność, którą wzmocnisz, przygotowując faszerowane cukinie. Zima z kolei będzie rozgrzewająca dzięki wyśmienitej wieprzowinie z jarmużem.
Życzymy smacznego i zdrowego gotowania przez cały rok!
