Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ziemniak
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Joanna Jakubiuk, z wykształcenia pedagog, odkryła swoją miłość do gotowania, która z czasem przekształciła się w prawdziwą pasję, stanowiącą dla niej również sposób na życie. Jest przekonana, że lokalne składniki z jej rodzinnego Podlasia mogą konkurować z najlepszymi smakami na świecie. W swojej książce postanowiła zwrócić uwagę na jedno z najbardziej niedocenianych warzyw – ziemniaka. Joanna stawia sobie za cel pokazanie, że ziemniak zasłużył na swoje miejsce na królewskim stole i że ponownie powinien na niego trafić.
Ziemniak, choć często pomijany, jest niezastąpionym elementem kuchni. To wszechstronne warzywo, które można przygotować na wiele sposobów, zachwyca smakiem i wartościami odżywczymi. Joanna Jakubiuk, określająca siebie jako aktywistkę kulinarną, dzieli się swoją obszerną wiedzą na temat ziemniaków, ich historii, różnorodnych odmian oraz unikalnych połączeń smakowych. W książce prezentuje ponad 60 przepisów, zarówno na dania słone, jak i słodkie, które pokazują niezwykły potencjał tego ukochanego składnika z jej rodzinnego Podlasia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Joanna Jakubiuk, z wykształcenia pedagog, odkryła swoją miłość do gotowania, która z czasem przekształciła się w prawdziwą pasję, stanowiącą dla niej również sposób na życie. Jest przekonana, że lokalne składniki z jej rodzinnego Podlasia mogą konkurować z najlepszymi smakami na świecie. W swojej książce postanowiła zwrócić uwagę na jedno z najbardziej niedocenianych warzyw – ziemniaka. Joanna stawia sobie za cel pokazanie, że ziemniak zasłużył na swoje miejsce na królewskim stole i że ponownie powinien na niego trafić.
Ziemniak, choć często pomijany, jest niezastąpionym elementem kuchni. To wszechstronne warzywo, które można przygotować na wiele sposobów, zachwyca smakiem i wartościami odżywczymi. Joanna Jakubiuk, określająca siebie jako aktywistkę kulinarną, dzieli się swoją obszerną wiedzą na temat ziemniaków, ich historii, różnorodnych odmian oraz unikalnych połączeń smakowych. W książce prezentuje ponad 60 przepisów, zarówno na dania słone, jak i słodkie, które pokazują niezwykły potencjał tego ukochanego składnika z jej rodzinnego Podlasia.
