Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowo każdego dnia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Nie sposób nie dostrzec kluczowego wpływu diety na nasze zdrowie. Regularne stosowanie odpowiednio zbilansowanego jadłospisu może zrewolucjonizować metabolizm, zwiększyć odporność na choroby, a także poprawić nastrój, wygląd i ogólne samopoczucie. Książka "Zdrowo każdego dnia" oferuje ponad setkę przepisów, które różnią się zarówno składnikami, jak i metodami przygotowania.
Każda receptura w książce opatrzona jest symbolami i kolorami, które wskazują, na jakie obszary naszego ciała wpływają dane składniki: skóra, kości, proces odchudzania, odporność na infekcje, mięśnie, układ nerwowy, serce, trawienie oraz aktywność seksualna. Wprowadzanie tych potraw do codziennej diety pozwala zadbać o te kluczowe aspekty zdrowia.
Co więcej, każdemu przepisowi towarzyszy krótki opis, który szczegółowo wyjaśnia korzyści prozdrowotne użytych składników. Potrawy w książce zostały podzielone na kilka kategorii, takich jak: Mięso i ryby, Makarony, kasze, ryż i ziemniaki, Dania warzywne oraz Desery i napoje. Dzięki temu odnalezienie odpowiedniego dania staje się proste i intuicyjne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Nie sposób nie dostrzec kluczowego wpływu diety na nasze zdrowie. Regularne stosowanie odpowiednio zbilansowanego jadłospisu może zrewolucjonizować metabolizm, zwiększyć odporność na choroby, a także poprawić nastrój, wygląd i ogólne samopoczucie. Książka "Zdrowo każdego dnia" oferuje ponad setkę przepisów, które różnią się zarówno składnikami, jak i metodami przygotowania.
Każda receptura w książce opatrzona jest symbolami i kolorami, które wskazują, na jakie obszary naszego ciała wpływają dane składniki: skóra, kości, proces odchudzania, odporność na infekcje, mięśnie, układ nerwowy, serce, trawienie oraz aktywność seksualna. Wprowadzanie tych potraw do codziennej diety pozwala zadbać o te kluczowe aspekty zdrowia.
Co więcej, każdemu przepisowi towarzyszy krótki opis, który szczegółowo wyjaśnia korzyści prozdrowotne użytych składników. Potrawy w książce zostały podzielone na kilka kategorii, takich jak: Mięso i ryby, Makarony, kasze, ryż i ziemniaki, Dania warzywne oraz Desery i napoje. Dzięki temu odnalezienie odpowiedniego dania staje się proste i intuicyjne.
