Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zapiekanki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Współcześnie coraz bardziej doceniamy dania, które łączą zalety szybkiego przygotowania, przystępnej ceny i znakomitego smaku. To właśnie z tych powodów tarty, zapiekanki, omlety i frittaty zyskują na popularności. Te wszechstronne potrawy doskonale sprawdzają się o każdej porze dnia – na śniadanie, obiad, podwieczorek czy kolację. Największą ich zaletą jest możliwość korzystania z różnorodnych składników przy ich przygotowywaniu. W książce przedstawiono przepisy na zapiekanki z warzywami, słodkie tarty, omlety z serem oraz frittaty, które mogą być wzbogacone o mięso lub ryby, co daje ogromne pole do odkrywania różnorodnych smaków i kreacji kulinarnych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Współcześnie coraz bardziej doceniamy dania, które łączą zalety szybkiego przygotowania, przystępnej ceny i znakomitego smaku. To właśnie z tych powodów tarty, zapiekanki, omlety i frittaty zyskują na popularności. Te wszechstronne potrawy doskonale sprawdzają się o każdej porze dnia – na śniadanie, obiad, podwieczorek czy kolację. Największą ich zaletą jest możliwość korzystania z różnorodnych składników przy ich przygotowywaniu. W książce przedstawiono przepisy na zapiekanki z warzywami, słodkie tarty, omlety z serem oraz frittaty, które mogą być wzbogacone o mięso lub ryby, co daje ogromne pole do odkrywania różnorodnych smaków i kreacji kulinarnych.
