Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wytrawny przekręt
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Peter Mayle zaprasza czytelników na pasjonującą podróż pełną intryg związanych z winem i kulinariami w swojej najnowszej powieści, której akcja rozgrywa się w takich miejscach jak Hollywood, Paryż, Bordeaux i Marsylia. Historia zaczyna się w luksusowej rezydencji prawnika Danny'ego Rotha w Los Angeles. W jego imponującej piwnicy znajduje się warte 3 miliony dolarów skarby w postaci wyśmienitych win. Kiedy magazyn „Los Angeles Times” publikuje artykuł o tej niezwykłej kolekcji, dochodzi do zagadkowej kradzieży najcenniejszych butelek. Zadanie rozwikłania tej tajemnicy zostaje powierzone Samowi Levittowi, byłemu prawnikowi oraz detektywowi z zamiłowaniem do wina.
Sam Levitt zostaje wezwany przez firmę ubezpieczeniową, by poprowadzić śledztwo, które zabiera go przez malownicze winnice Bordeaux do serca Marsylii. Tam spotyka ekscentrycznego miliardera, a towarzyszy mu błyskotliwa francuska asystentka, z którą dzieli pasję do wykwintnej kuchni i wina. Razem próbują rozwikłać zagadkę śmiałej kradzieży, jednocześnie delektując się urokami francuskiej prowincji i smakując takie kulinarne specjały jak Lynch-Bages, Léoville-Barton, bouillabaisse, czy jagnięcina z Bordeaux. Ta opowieść jest gwarancją wyjątkowej przygody, pełnej smaków i zawiłych zagadek, która oczaruje zarówno frankofilów, jak i miłośników wina oraz kulinarnych podróży.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Peter Mayle zaprasza czytelników na pasjonującą podróż pełną intryg związanych z winem i kulinariami w swojej najnowszej powieści, której akcja rozgrywa się w takich miejscach jak Hollywood, Paryż, Bordeaux i Marsylia. Historia zaczyna się w luksusowej rezydencji prawnika Danny'ego Rotha w Los Angeles. W jego imponującej piwnicy znajduje się warte 3 miliony dolarów skarby w postaci wyśmienitych win. Kiedy magazyn „Los Angeles Times” publikuje artykuł o tej niezwykłej kolekcji, dochodzi do zagadkowej kradzieży najcenniejszych butelek. Zadanie rozwikłania tej tajemnicy zostaje powierzone Samowi Levittowi, byłemu prawnikowi oraz detektywowi z zamiłowaniem do wina.
Sam Levitt zostaje wezwany przez firmę ubezpieczeniową, by poprowadzić śledztwo, które zabiera go przez malownicze winnice Bordeaux do serca Marsylii. Tam spotyka ekscentrycznego miliardera, a towarzyszy mu błyskotliwa francuska asystentka, z którą dzieli pasję do wykwintnej kuchni i wina. Razem próbują rozwikłać zagadkę śmiałej kradzieży, jednocześnie delektując się urokami francuskiej prowincji i smakując takie kulinarne specjały jak Lynch-Bages, Léoville-Barton, bouillabaisse, czy jagnięcina z Bordeaux. Ta opowieść jest gwarancją wyjątkowej przygody, pełnej smaków i zawiłych zagadek, która oczaruje zarówno frankofilów, jak i miłośników wina oraz kulinarnych podróży.
